Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kaiken keskellä hyvä muistaa onnistujat"

Tällä kertaa Sano se -palstalla puheena on muun muassa ruokavalio, Mikkelin palkankorotukset ja Venäjän toimet.

Koulut ja työpaikat, vaa'at käyttöön ja testaamaan kuinka moni syö tarpeellisen määrän kasvista päivässä. Jokainen tekemään oman mieleinen päiväkokonaisuus. Syrjäytyneille joku taho saamaan heidät mukaan.

Tsemppiä talkoisiin

Kumpi parempi? Että lapsi syö suolalla maustettua ruokaa, vai ei maistumatonta ruokaa ja tilalla tuplasuolaisia sipsejä ja jälkkäriksi karkkia. Missä vitamiinit? Jos keitosta syö vain makkarat, jälkkäriksi raaka porkkana jne.

Kotiruoka

Ei kannata etsiä syyllistä vesilaitoksen rahojen katoamiseen, koska syyllinen palkitaan jokatapauksessa palkankorotuksella. Kuten Mikkelissä on tapana.

Arska maalta

Kiitos Pirjo Siiskonen, että olet tuonut perehtymistä ja napakkuutta Mikkelin hallintoon! Hävetkää virkamiehet palkankorotuksianne!

Pian ex-mikkeliläinen

Kaupungin johtaja on oikeassa sanoessaan, että palkankorotus tuli hölmöön aikaan. Senhän pitäisi tulla vasta sitten kun työn tulos on hyvä.

Os

Mikkelin kaupungin työntekijät! Ryhtykää tekemään työnne osaamattomasti ja ammattitaidottomasti. Mitä enemmän laiminlyöntejä sitä varmimmin palkankorotus napsahtaa.

Ehdotus

Tässä taloustilanteessa toivoisi kaupungin johtajien järjen voittavan ahneuden. Palkankorotusten siirto esim. tammikuulle -23 on kunniakas teko.

Masa

Kaiken tämän sotauutisten keskellä myös hyvä muistaa onnistujat: onnittelut Jere Nyström hopeamitalista jousiammunnan euroopan mestaruus kilpailussa.

Hieno suoritus

Hienoa,että Mlin yt-neuvottelut saatiin käytyä ja johtoryhmän palkkoja nostettua. Näin se talous nousee.

Risto

Mikkelin pomot johtakaa edestä ja kieltäytykää palkankorotuksista. Töitä valutetaan alas ja hallinto suhteellisesti vaan kasvaa. Närhinen sai aikaan muutamassa vuodessa vähintään 5 milj Eur lisäkustannukset. Kaikki kun kaivetaan, harmonisointi yksi syy konkurssiin.

Pahalta näyttää

Miettikää kaupungintalolla niitä lähiesimiehiä jotka yrittävät hoitaa tekijöiden työhyvinvointia. Palkankorotukset tässä tilanteessa hallintopomoille kertoo paljon organisaatiokulttuurista. Ei ole vain onneton ajoitusvirhe.

Isäntä puuttuu

Kylläpä oli lauantain LS:ssa jutut kaupungin virkamiesten toiminnasta. Kaupunginjohtaja nostaa palkkoja ihmisille, jotka eivät pystyisi yksityisillä markkinoilla samaan, lakimiehenä tai tvh-insinöörinä! Vesilaitoksen johtajalla ja ex-teknillisellä johtajalla ei vastuuta ja lisäksi hallituksen puheenjohtaja Rouhiainenkin pakenee vastuutaan.

Nyt miehet vaihtoon

Kohta itänaapurimme VladiMIR voi nukkua yönsä rauhassa. Urhoolliset rauhanturvaajat uurastavat antaumuksella. Asuintaloja, päiväkoteja, kouluja ja kirjastoja tuhottu (strategiset sotilaskohteet?). Osansa sai myös synnytyssairaala, jossa vaaralliset pikkunatsit kapaloissaan juonivat. Toivottavasti "omat koirat purevat", ja kovasti.

Saatana saapui Moskovaan

Nyt kenkää Timo Haloselle ja vesi Turkille.

Veronmaksaja

Timo Halonen hiihti viime talvena 3000 km Paljonko työajalla veronmaksajan piikkiin.

Timo vois vastata

Olisikohan kaupungin syytä tarkastella Vesilaitoksen Turkin työsopimusta. On aika kallis mies meille kuntalaisille. Helpottaisi myös säästöjen etsimistä tulevaisuudessa.

Monoako

Mikkeli osaa säästää vain lasten kouluista ja harrasteista ym sivistyksestä. Rahat menevät kuitenkin johdon palkkoihin ja lomamatkoihin. Paras olisi irtisanoa jokatoinen turha johtaja niin lähikoulut säilyvät eikä rahaa kulu taksikyyteihin ja parakkeihin.

Kaupunkilainen

Raukkamaista ja halveksittavaa pommittaa asuinalueita, siviilejä, naisia, lapsia, vanhuksia, sairaita...

Sodassakin on säännöt

Eihän hoitajan mielestä alemmin koulutetulla tee mitään. Kaikki muu työ pyörittää myös koko rumbaa ja olet vain yksi ammattilainen siinä joukossa. Osaamme laskea eli opetellaan käytös!

Ammattilainen

Pelolla Johtaminen asiantuntija rantautui savoon.

Etelä-karjalassa helpotti

Nyt uhoava Tehy unohtaa kaikki muut tahot, joita kaikkia tarvitaan, ennenkuin sairaalahoito toimii. Kaiken alku on ruuantuottajat ja opettajat, ruoka ja koulutus. Meille kaikille.

Kohtuus kaikessa

Mikkelissä Liikasen hallinto on tuplasti ylimitoitettu, tällä henkilömäärällä hoituu 100000 asukkaan kaupunki. Siekkisen sektorilla Otavan opiston 10 milj. euron kupru, Riihelän alaisuudessa vesilaitos ja 40 milj. euron ylitys. Johtajat saivat palkankorotukset. Vertailukaupungeissa olisivat irtisanottu.

Isäntä puuttuu