Sano se | "Ei ole Jukureiden vika, että korona kukoistaa"

Sano se -palstalla puheenaiheena ovat tänään muun muassa korona, kaupungin säästöt ja poliittiset kähinät.

Mitkä ovat elintavat ja elinolot heillä, jotka nyt joutuvat sairaalahoitoon pääsyynä korona? Onko terveydellisiä riskitekijöitä elintavoissa? Tutkikaa ja kertokaa.

Piiloriski

Kun kaupunki säästää, niin viestintä olisi hyvä kohde. Arkienkeli vie rahat ja ajan, muu työ jää essoten tiedotteiden kopioinnin varaan ja puusilmäiseen tiedottamiseen palkan korotuksista – väärään aikaan ja provosoivin tiedoin. Onko oikeat ammattihenkilöt hoitamassa näinkin tärkeää tehtävää?

Kenelle työ suunnattu?

Haluaisinpa olla todistamassa, miten kuukauden eläminen toimeentulotuen varassa muuttaisi P. Orvon puhetta köyhistä ja köyhyydestä.

Ex kok.

Suurkiitos Pitkäjärven Rantaniityn lumenauraajille!

Lopputili kaikille palkankorotuksen saaneelle ja korvausvelvollisuus aiheutetuista jättiveloista! Miten on mahdollista että muutama tyyppi touhuaa päättömästi. Eihän ne keskenään voi noin toimia vaan asioista on tiennyt isompi porukka? Kenen kaveri konsultti on kun ei syyllisiä löydä?

Kaikki uusiksi!

Ei ole Jukureiden vika, että korona kukoistaa alueella! Taudin vielä välttäneenä ei maskittoman ihmisjoukon aerosolien jako katsomossa houkuta. Tsemppiä ja terveyttä Jukureille! Mummo kuuntelee peukuttaen radiota.

Fani

Harvoin voi lukea yhtä osaamatonta työn tilaamista kuin vesilaitoksen johdolta. Eivät vissiin ymmärrä urakka- tai yksikköhintoja investoinneista ja laskueriä. Investoinneille voi olla aikataulu valmistumiselle +60 päivän maksuehto esim. Aivan uskomattomia selityksiä.

Ei tarvetta ennustajalle

Jyväkylä ilmoitti tehneensä 70 miljoonaa ylijäämää. Jos lahjoitettas Mikkelistä sinne pari johtajaa vesi ja kaupunginjohdosta niin ei pitkin menisi niin ei olisi ylijäämää vaan velkaa ja oikeusjuttuja.

Johdossa on vikaa

Kiitos Satu, kiitos Jarno! Te teette niin helpoksi hylätä koko SDP:n. Ei kukaan täysjärkinen valitse asioitaan hoitamaan moisia riitapukareita. Ja Sadun motiivit kyllä tiedetään...

Käet taskussa

Suurkiitos Pitkäjärven Rantaniityn lumenauraajille! Varsinkin kääntöpaikan lumien poistosta!

Nm

Hyvä työtoveri, kaikki alkaa hyvästä, terveestä itsetunnosta. Jos koet työpaikallasi ettei sinua & työtäsi arvosteta, annan ohjeeksi vaikket haluaisikaan: arvosta itse itseäsi ja ammattiasi. Marisemalla ei kunnioitusta tai arvostusta saa ikinä! Päinvastoin saat vain tietyn maineen joka ei lähde pesemälläkään.

Arvostus ansaitaan

Kiitos hyvän mielen tuottajalle. Kävelimme 28.3 klo 11.30 Savilahdenkatua Saattotieltä Mikaelia kohti lumi- ja räntäsateen jälkeen. Takaa ajoi ohitsemme Mikkelin Vihanneksen kuorma-auto ja heitti loskat päällemme niskasta nilkkoihin. Vähänhän se keitti. Jatkoimme matkaa ja noin kilometrin päässä sama auto tuli takaapäin, pysähtyi rinnalle kesken liikenteen ja kuljettaja huikkasi "Anteeksi kamalasti, se oli vahinko, en todellakaan tarkoittanut sitä". Peukutimme ja jatkoimme matkaa hymyillen märkinä mutta iloisina.

Kaksi kävelevää eläkeläistä

Terve nuoriso, te jotka oleskelette Stellan ja Akselin inva-wc:ssa. Siellä invalidit, jotka eivät voi asioida tavallisissa wc:ssa, odottavat oven takana - ja kauan - päästäkseen oikeille asioilleen. Olisi syytä teidän miettiä käyttäytymistänne! Meitä invalideja on paljon.

Odottavan aika

Säästöt tulivat naftaliinista. Uusi konsultti kehiin. Tuulikaapeissa tilaa.

Järjestyy

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka