Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ettei ole muka varaa pitää paria virkailjaa töissä"

Sano se -palstalla keskustellaan tällä kertaa muun muassa Mikkelin SDP:n toimista, pankkipalveluista ja vesilaitoksesta.

Onko Jarno uhkatekijä sinulle, Satu? One way ticket Taavitsaiselle Brysseliin!

Mikkelissä päätöksenteko nousuun

Rupeaa olemaan venäjän meininki paikallisella SDP:lla. Hiljennetään ne jotka eivät ole samaa mieltä. Ps. Muistakaa nyt mummot ketä seuraavan kerran äänestätte.

Äänestäjä

Voisiko joku alaa hallitseva laittaa alulle kansalaisaloitteen Halosen, Riihelän ja Turkin irtisanomiseksi Mikkelin kaupungin palveluksesta. Talous ei kestä näitä herroja.

Heti nimi listaan

Jos näyttää sille, että vastustaja tulee ja ottaa kiekon, ei silloin auta hyökätessä jäädä kikkailemaan. Tilaisuus menee. Vastavyöryäkin voi hidastaa.

Tsemppiä Jukurit

EU-pakotteet myös Valko-Venäjälle. Ohjuksia hyökkääjä-Venäjälle, aluksi parikymmentä sekä Moskovaan että Pietariin.

Peksi

Kyllä ihmetyttää vieläkin osuuspankin johtajisto kertoi muutoma viikko sitten pankin hyvästä tuloksesta. Silti pieniltä paikkakunnilta suljetaan konttoreita? Ettei ole muka varaa pitää paria virkailjaa töissä. Alueilla asuu paljon vanhuksia joilla ei sitä viisasta tietokonetta esim laskujen maksuun... sanoisin hävetkää päättäjät sielä pankissa op .

Sivusta seurannut

Hyvät kansalaiset Mikkelistä muistetaan ei vesilaitoksen ylimenevää kustannusarviota voi pelkästään Turkkia syyttää on siinä muitakin tekiöitä? Monessa muussakin isossa hommassa on tullut paljon suurempiakin ylityksiä, esim Olkiluodon voimala ja monta muuta hommaa.

Jälkikäteen kyllä ollaan viisaita

Lisääntyneen työtaakan alla en jaksa, en jaksa vaikka saisin kuinka paljon rahaa.

Muu kuin hoitoalan työntekijä

Kyllä on räikeää ja törkeää tuo Taavitsaisen vaalikampanja!

Ei SDP:lle

Marisemista! Sitä se on kun porukka ei nuoleskele vaan vaatii muutosta. Merkattuja ollaan se on tosi. Kiitos että ongelma tajutaan. Työpaikkakiusaaminen on hyväksytty ilkeys. Eettiset säännöt valvottu?

Onko

Ei oikein ymmärretä tuota Taavitsaisen asennetta. Aina kaikkea ja kaikkia vastaan. Mikä on?

Jl

Suomi ja Ruotsi ne yhteen soppii. Pannaan ne sammaan liittokoppiin!

Salaviisas

Kaupunjohtaja ei korota palkkaansa, vaan huonosti ajoitetun korotuksen tarjosi Seppälä. Sitten alkoi rahanjako.

Arveluttaa

Siellä, missä Satu Taavitsainen, siellä ongelma ja riitaa.

Kyllästyttää

Lopettakaa kiistely säästökohteista ja korottakaa veroja tarpeen mukaan niin talous tulee kuntoon yhdellä nuijan iskulla.

Tosiasiat on tunnustettava

Satu Taavitsainen sinuthan valtuustoryhmästä pitäisi erottaa. Et sinä tällä tavalla ainakaan minulta tule ääniä saamaan. Aina saa jotain kielteistä lukea.

Kyllästynyt

Eikö Taavitsaisen olisi pitänyt määrätä Strengell kotiarestiin kuten Putinkin tekee vaarallisille kilpailijoilleen.

Kovaa peliä

Vai pitäis laulaakkin Sadun pillin mukaan...

Mitähän vielä

Haluaisin viranhaltijoilta mielipidettä, olikohan lyhytnäköistä lopettaa Ristiinan lukio verotulojen kannalta. Ristiina oli lapsiperheiden suosiossa asuinympäristönä. Kenen etu on ajaa alas tätä kaupunginosaa, onko parempi, tästä tulee rasite Mikkelille? Onko mitenkään mahdollista palauttaa lukio?

Vastausta odottava