Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Hienoa Jukurit, vaikka tuomari koittikin järjestää KooKoolle voiton..."

Sano se -palstalla puhutaan tällä kertaa muun muassa Jukureista, kaupunginorkesterista ja hyvästä asiakaspalvelusta.

En ole koskaan käynyt Venäjällä enkä Neuvostoliitossa. En ole myöskään koskaan ostanut Teboilin bensaa. Venäjä tsaarien meripihkahuoneet ja muut ihmeet saavat jäädä venäläisten ihmeteltäviksi, jos he eivät ymmärrä sitä, että se komeus on rakennettu varastamalla kansalta. Onneksi me suomalaiset pärjäämme omillamme.

Aina oikeassa

Siiskonen ja muut päättäjät! Herätkää! Ihmisten tyytymättömyys Mikkelin johtaviin virkamiehiin on järkyttävän suurta. Kohta kansa nousee parrikaadeille. Tehkää pikaisesti jotain, ennenkuin oikeasti räjähtää.

Järkyttynyt

Miksi annetaan Taavitsaisen liehua miten haluaa?

Turhamainen

Kiitos kaupunginorkesteri upeasta konsertista tuomiokirkossa.

Venäjän tulee maksaa täysimääräisesti aiheuttamansa tuhot Ukrainassa (nyt 515 miljardia?), jos emme huolehdi tästä, maksajina olemme sinä ja sinä.

Ei maksumies

Kiitos paljon RTV:n viehättävälle tummatukkaiselle nuorelle naiselle hyvästä asiakaspalvelusta.

Ensimmäisen kerran käynyt asiakas

Hienoa Jukurit, vaikka tuomari koittikin järjestää KooKoolle voiton... ei onnistunut onneksi. Tuomari ei jatkoon.

Aina jukurifani

Ketä/mitä arkienkeli Miksu Mikkelin kaupungin viestinnän mielestä tavoittelee? Ei uskonnollinen hahmo! Miksi kuitenkin enkelin siivet?

Kysyn vaan

Suomalainen poliitikko on valmis kansanedustajaksi, kun hän alkaa puheissaan käyttää sanoja 'momentum' ja 'infrastruktuuri', ja kun hän tilaa Eduskunnan kahvilassa lattean ekspressin, tuplana. Ministeriksi hän on kypsä, kun hän ymmärtää, mitä kaikki nämä tarkoittavat.

Ylähuuli

Kiitos kaupunginorkesteri upeasta konsertista tuomiokirkossa. Etenkin ylimääräisenä soitettu ukrainalainen sävellys oli koskettava. Ja kirkkosali lähes täynnä kuulijoita. On meillä hieno orkesteri.

Kulttuuri kunniaan

Ei palkankorotuksia hoitajille. Lääkäri määrää ja hoitaja vain toteuttaa määräykset.

Potilas

Hoitajilla ahneus menee järjen edelle. Kärsijinä apua tarvitsevat ihmiset.

Järki käteen

Olin Mikkelin keskussairaalassa osastolla jossa oli 7 potilasta ja 7 hoitajaa? Olisiko syytä miettiä töiden järjestely uudestaan. Ei ole ihme että on hoitajapula.

Ihmettelijä

Kiitos henkilölle, joka vei ostoskärryyn unohtamani käsilaukun Tokmannin neuvontaan.

Kaija