Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kyllä on ahneus huipussaan"

Sano se -palstalla puhuttavat tällä kertaa muun muassa sähkön hinta, terveydenhuolto sekä kaupunkien tilinpäätökset.

Missä viipyy Lepän lupaama lakimuutos joka velvoittaa kaupan antamaan osan jusseille kahden miljardin katteestaan? Sitä ei ole eikä tule.

Kepu pettää aina

Savonlinnan viime vuoden tulos 11 miljoonaa ja tase 23 miljoonaa ylijäämäinen. Selittyy sopeutustoimilla v:sta 2014 ja kasvaneilla verotuloilla. Mites Mikkelissä? Aholaisen ja Taavitsaisen aikaan säästöistä ei saanut edes keskustella ja nytkään ei löydy selkärankaa laittaa asioita kuntoon.

Erkki

Suur-Savon sähkön pomo sai kenkää kun teki tappiota 30 milj. Vesilaitoksen pomo teki 30 milj. ylityksen sai palkankorotuksen.

Jossain on vikaa

Kyllä on ahneus huipussaan, kun lumme-energia nostaa kerralla 2-vuotisen yleisenergian hintaa 120 prosenttia 5,4 sentistä 12 senttiin/kwh. Kyllä firma vaihtuu!

10-v asiakkaana ollut

Naapuri kaupungit tekee ylijäämää tilinpäätöksissä. Esim. Lahti 28 milj., Heinola 5 milj., myös Kouvola, Savonlinna jne. Miten on Mikkelin tilanne tämä? Konsultti selvittää, eikö nyt pitäisi herätä missä vika? Pitääkö konsultille palkata konsultti että tajutaan missä mättää? Tällä palstalla jo monissa viesteissä todennut että johtoa vaihdettava.

Alijäämäinen

Jos lapselle annetaan mielivalta päättää, joskus käy niin, että aikuinen on pettänyt lapsen oikeuden hyvään ja terveelliseen elämään. Aikuinen, muista kuka olet. Yhteiskunnan tehtävä vastuuttaa.

Lapsuus

Olen nähnyt enneunia joissa kesä ei meinaa tulla ollenkaan. Vielä kesäkuussakin peltoja peittävät hanget. Saa nähdä kuinka käy.

Katovuotta pukkaa

Sairaiden hoidossa olisi pitänyt tehdä jo 30 v sitten se mikä on nyt tehtävä eli yksityiset lääkärit ja hoitajat ja valtion määräämät max. hinnat hoidoille. Ja joka reissuilla arvostelut hoitajille/ lääkäreille ja ne jotka huonoimpia niin häviää sitten luonnostaan kun kipeät potilaat ei enää käy/ tule!

Uusi systeemi

Vuosi sitten maan suurimmat leikkaukset, 110milj. osuivat teiden kunnossapitoon ja korjaukseen. Nyt taas sama kohde, 17 milj leikkaus. Elinkeinoelämän tuho, kun jo ennestään oli hoitovelkaa. Miten meni omasta mielestä pm. Marin ja liikenneministeri Harakka, sdp?

Työmatkailija

Tarvittaisiin jälleen Vekara käytettyjen lastenvaatteiden myymälä Mikkeliin asiakkaita kyllä olisi!

Asiakas

Joitain palveluita sentään vielä löytyy Hirvensalmelta , meinaan peräti kaksi hautauspalvelujen tuottajaa, lienee reagointia lääkäripalvelujen katoamiseen.

Palvelujen kartottaja

Mikä ilmiö on että kolmen lähitienoon kesäteatterin ohjelmisto koostuu joidenkin laulajien lauluihin. Missä on aidot kesäteatteri ohjelmat? Ristiinassa, Mäntyharjussa.

Näihin tie vie

Tehyn Rytkönen raivostui, kun STM vaatii hoidon turvaamista sairaimmille potilaille lakon aikana. On hoitajia, jotka varmasti mieluummin olisivat tekemässä työtään kuin lakossa.

Rumaa käytöstä

On se vaan niin, että koiratkin kakkivat. Tämä paljastuu viimeistään keväisin lumien sulaessa. Toisaalta ihmiset jättävät kulkuväylien varsille jätettä ja roskia vähintään yhtä mittavasti kuin koirat. On tupakan ja pössyjen tumppeja, maskeja, karkki- ja pikaruokapusseja, purukumia ja oletettavasti myös nikotiinipurkkaa – ihan kaikkea ikävää. Näitä ne koirat tykkää haistella ja valitettavasti myös maistella. Tulee huono olo.

Koira ja hänen ulkoiluttajansa

Kehoitan kaupungin valtuustoa ottamaan esimerkkiä Jukureista. Tehostamaan työntekoa yksilötasolla! Kokousten kesto rajoitetaan max 4 tuntia, puheenvuoroille sovitetaan aikaraja ja ylityksestä vähennetään kokouspalkkiota.

Kokouksia netistä seurannut