Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kannatan kesäaikaa"

Tänään Sano se -palstalla keskustellaan muun muassa palkoista, jääkiekosta ja kesäajasta.

Kangasniemellä on kokoomuslaiset tulleet tosi kalliiksi kaikkine valituksineen, nämä ihmiset ei ymmärrä taloudesta mitään köyhyttäävät vaan kunnan.

Kuntalainen

Ihmettelen, että miksi näitä vastarannan kiiskiä yhä löytyy, vaikka faktat on tiedossa. Natoon heti ilman Ruotsia, joka on aina käyttänyt Suomea sijaiskärsijänä ja patona pahalta.

Rähjä

Tuppurualan leikkikentällä yhä koiran kakkoja?

Kyllästynyt

Miten pitkään Essote panttaa henkilöstölle kuuluvia palkkaharmonisaation palkkoja? Miksi emme saa Essotelta mitään tietoa asiasta? Eikö tämä ole jo kiusaamista?

Essotelainen

Kannatan kesäaikaa. Nytkin runsaslumisen talven jälkeen aurinko sulattaa lunta illalla tunnin pidempään.

Talk-Kari

Vai kovia miehiä tarvitaan? Poikittaisella mailalla hakkaaminen on vammauttavaa ja karmeaa katsottavaa. Onneksi Jukurit ei ole hakattavana. Tuomarit ja pelaajatko kovia? Taito puuttuu kun hakataan ja annetaan hakata. Joukkueena ja taidolla pelataan ei kukaan yksin.

Kiitos Jukurit!

Onko sinulle tarjottu uusi musta Crescent. Varastettu eli ilmoita poliisille.

Kiitos!

Nimimerkille "Tp". Ei muuta kuin marssi Jukurien toimistoon ja tue parilla miljoonalla pelaajabudjettia, kyllä Hakkarainen ja kumppanit maalintekijöitä löytää. Upea kausi Ollilta, pelaajilta sekä Jukuri-organisaatiolta kaiken kaikkiaan. Kiekko ei vain "pomppinut" Jukureille viimeisessä pelissä.

Mj

Odotan tiedotustilaisuutta ja tulosten arviointia pitkäaikaisten päättäjiemme konkreettisista tuloksista ja aikaansaannoksista vuosien saatossa.

Myönteisetkin jos löytyy

Venäjä on ollut salakavala hyökkääjä. Vei vääryydellä Karjalan ja uhkailee taas. Natoon olisi pitänyt mennä vuosia sitten. Se on puolustusliitto.

Harlulainen