Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Eiköhän se aurinko paista samanlailla"

Kesäaika, kaupunginjohtaja ja makkaratarjonta ovat tällä kertaa puheenaiheina Sano se -palstalla.

Nimim. Talk-Kari. Eiköhän se aurinko paista samanlailla oli sitten kesä tai talviaika. Ei vuorokauteen lisätunteja ole tullut eikä aurinko katso kelloa.

Molempiparempi

Peräänkuulutan ryhtiliikettä autoilevilta nuorilta miehiltä! Yksi suosituista tauko- ja kokoontumispaikoista on sataman tankkauspisteen luona ja jälki on sen mukaista. Koko ympäristö jäistä rantaa myöten täynnä nimeltä mainitsemattomien pikaruokapaikkojen pakkausjätettä ja siihen päälle vielä muoviset nuuskarasiat.

Järki mukaan kyytiin

Halosen kampittajat, valitkaa nyt keskuudestanne kaupunginjohtaja. Teillähän tuntuu olevan viisaus ongelmien ratkaisuun. Vai eikö rohkeus riitä vastuun ottoon? Montako konsulttia taas tarvitaan?!

Yx äx

Onko totta että Mikkelistä ei löydy 1 kg Atria Gotler pötköjä muualta kuin Citymarketista, eikä aina sieltäkään.

Makkara mies

"Kun joukkue alisuorittaa niin vaihtoon ei mene joukkue vaan valmentaja" näin Juha Ropponen. Helpompaa todellakin joukkueen eli Mikkelin kaupunginvaltuuston laittaa kaupunginjohtaja eroamaan kuin mennä vaihtopenkille itse koko poppoo. Tosin sinne olisitte joutaneet, kyvyttömät selittelijät, käyttäytykää kuin aikuiset jatkossa. Saatte itse siivota sotkunne!

Kristiina

Se on savolaisuutta aidoimmillaan että ainoa tärkeä asia on syntipukin nimeäminen, ei ratkaisujen tai muun "turhan" etsiminen. Aina sama laulu: kuka teki, kuka korvaa...

Jälkiviisauden sietämätön keveys