Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se: "Kirkkopuistoon kesäfestarit"

Tällä kertaa tekstaripalstalla ideoidaan muun muassa kesätapahtumia ja Mikkelin markkinointia.

Sydämellinen kiitos iloa tuottaneesta Suomenniemen teatteriesityksestä, tekemisen riemu välittyi!

Katsoja

Kirkkopuistoon kesäfestarit. Volyymin voi pitää maltillisena, ettei kenenkään asujan korvat halkee.

Kesämenoo

Mikkelissä 500 avointa työpaikkaa ja vapaita asuntoja. Mielikuvatutkimus on turhaa, Haloset ja Ylijoet Kehäkolmen kauppakeskuksiin myymään rauhallisempaa elinympäristöä siihen asti, kunnes työpaikat on täytetty.

Ehdotus

Voe mahoton millaista touhua kaupungintalolla, eihän nyt Haloselle voi suoraan potkuja antaa vaan siirretään vaan toiseen tehtävään ja samalla palkalla! Sellaista hyväveli toimintaa Mikkelissä! Hyväksytäänkö me kaupunkilaiset tälläistä menoa, nyt äänet kuuluviin.

Kyllästyttää hyväksi käyttö

En ehkä ole kansanriveissä kun tsemppaan hoitajille palkkoja. Kun ansalanka omissa kintuissa kiristyy kysynkin: Ketkä meitä kohta hoitaa? Eli nyt sitä rahaa omillekin kun hoitajia vielä on.

Alkaa tympiä!

Länsimainen hyvinvointi on uhattuna ihan itsemme mahdollistamana. Hyvinvointi murentuu hyväksyessämme pahoinvoinnin ja rikollisuuden lisääntymisen. Yksilökeskeinen itsemääräämisoikeus, ei aina hyvä.

Rajat

Alakoululaisten opet. Kirjatkaa oppilaidenne haasteet, jotka vaikeuttavat työtänne opetuksessa. Kartoittakaa ongelmat ja tuokaa näkemykset tiedoksi varhaiskasvatukseen. Varhaiskasvatus auttakoot tulevia koululaisia ennakoivasti.

Tavat

Katselin vanhoja muistiinpanojani. Keva maksoi v. 2016 eläkettä nettona 899.34 e/kk Tänä vuonna saan Kevalta käteen 846.83 e/kk siis 52.51 euroa vähemmän. Verotus pien-eläkeläisillä päin p..tä!

Ärräpää