Sano se | "Nyt niille suurille puheille vaaditaan tekoja"

Hoitoalan työtaistelu, pysäköinninvalvonta ja pihojen siivous ovat tällä kertaa Sano se -palstan keskustelussa.

Tuulitaival tienpätkällä on pysäköintikielto. Silti pysäköityjä autoja ympäri vuoden yötä päivää. Pys.virhemaksun paikka. Tien hoito hankalaa etenkin talviaikaan.

Äly hoi

Voisiko joku neuvoa kuinka tuohon EVVK puolueeseen voisi liittyä. On kuulema ilmaiset lihikset.

Kiinnostunut

Kevään myötä koittaa myös pihojen kevätsiivous. Kaunista on katsella siistejä, hyvin hoidettuja pihoja. On syytä kuitenkin käydä kurkistamassa myös liiterin /varaston taakse. Sinne seinustalle äkkiä kertyy nopeasti kaikenlaista roinaa ja se näkymä saattaa hyvinkin näkyä kadulle tai jopa naapurille.

Poissa silmistä, poissa mielestä

Iso Kiitos Juha Nykäselle Ristiinan latuverkoston hyvästä hoidosta, aina ladut hyvin hoidettu ja näin saatiin ennätys pitkä hiihtokausi myös Ristiinaan. Vesa Himanen 3300 km.

Finlandia hiihdon hiihtoneuvos

Sairaanhoitajana olen ehdottomasti sitä mieltä, että kyllä niitä lakkolaisia hoitajia riittää ilman, että kriittissä pisteissä: teholla, päivystyksessä, synnytyssalissa ja elintärkeissä hoidoissa ei ole riittävää henkilökun.

Haavoittuvammat pelinappulana

Nyt niille suurille puheille vaaditaan tekoja. 400 000 pienipalkkaista ahertaa. Osa työkavereiden/johdon ylimielisyydellä, uhkauksilla ja alistamisella suut supussa. Ennakkoon ei ollut eikä ole huolen häivää. Nyt on "naisten hömppä" muuttunut miesten asiaksi!

Tosiasia

Kiitos sunnuntain Lähismessusta! Enpä muista ihan äsken olleeni niin siunaavassa ja yhteisöllisessä kirkon tapahtumassa, jossa sanaa olisi jaettu noin puhtaasti ja sydämestä. Ilta oli hyvin siunaava.

Kiitollinen

Hyvähän se on kun lumien auraajat ja hiekoittajat saavat keväisin työttömille töitä.

Kiertotyöllisyys

Kun kuljetusala tai paperimiehet lakkoilevat ja vaativat lisää liksaa, koko Suomi on polvillaan ja rahaa tulee. Kun hoitoala vaatii palkankorotusta, löytyy aina syitä, miksi nyt ei. Mutta nyt on korkea aika parantaa hoitoalan työoloja ja nostaa palkkoja. Hävettää tämä tilanne, naisvaltaisen alan aliarvostus.

Sivullinen

Mitä korkeammalle Essoten hierarkiassa päivystysosastolle soitettaessa mennään, sitä töykeämpiä ovat vastaajat, totesin tiedustellessani äitini kotiutumisesta.

Asenne kohdalleen

Ukrainassa miljoonien henkilötyövuosien uurastukset tuhottu Kukahan keksisi syyllisille riittävät vastuut ja sanktiot?

Surullista