Sano se | "Urpolan koulu on Urpolan koulu"

Koulun nimi, Nato ja hoitoalan työtaistelu ovat tällä kertaa Sano se -palstan aiheina.

Suomi on jo teknisesti, taktisesti ja organisatoorisesti 95% Nato-yhteensopiva. Tätä kaikkea on harjoiteltu 15 vuotta. Artikla 5 ei tuo juurikaan (1%) lisäkustannuksia eikä "katukuva" Suomessa muutu milläänlailla. Saadaampahan koko Lännen tuki ihmeellistä Itää vastaan.

Majuri

Uskomatonta mitenkä Satu Taavitsainen huhupuheiden perusteella alkaa painostamaan puoluetoveriaan ja koko hänen perhettä. Mietippä pitäisikö itsesi erota. Teet puolueellesi hallaa. Osaatko edes ajatella mitä touhusi saa aikaan. Ikivanhoja perättömiä juttuja levittelet.

Ulla

Voimia ja jaksamista Jarno Strengelille ja hänen perheelle. Höpsöjä on monenlaisia ei se katso mikä on asema.

Marja-Leena

Urpolan koulu on Urpolassa, Urpolan lammen vieressä. Eli Urpolan koulu on Urpolan koulu. Miksi se nimi ei kelpaisi myös Yhtenäiskoululle? On taas outoo kikkailua.

Yx ei urpolalainen

Ei voi Essote aina vaan koronaa syyttää. Jotain on jossain pielessä, kun lääkäriä tarvitseva ei saa aikaa huhtik., ei toukok., ehkä kesäkuussa, kun ei vaan ole lääkäreitä.

Pysykää terveinä

Voi Satu Satu etkö tiedä että politiikka on, tai sen ainakin pitäisi olla yhteisten asioiden hoitamista yhdessä. Koita edes vähän osaltasi kehittää Mikkeliä ääniharavointisi sijaan vai tekeekö mielesi oikeen valtakunnantasolle riitelemään.

Peksi

Jatkuvasti tulee uusia kiusoja kotitalouksille. Nyt vaadittaneen kompostointi joka talouteen. Eikö tuon ympäristön eteen jo olla tehty kaikki ja milloin nämä ympäristöviranomaiset saavat tarpeekseen ihmisten kiusaamisesta? Saavatko he jotain nautintoa siitä? Menkööt katsomaan Italian teiden varsia jotka ovat kuin kaatopaikkoja. Eu vaatii ilmalämpöpumppujen kieltoa. Kuinka vanhat ihmiset jaksavat läkähdyttävinä hellekesinä tulla toimeen? Eu vaatii vanhojen talojen remonttia häädön uhalla.

Kiusanteoille ei loppua näy

Minua inhottaa kun media sanoo äärioikeistoksi tavallisia isänmaallisia ihmisiä. Yle muistaa aina mainita että äärioikeisto sitä ja tätä. Miksei mainitse äärivasemmistoa (kommunismi) joka on tappanut viisi kertaa enemmän ihmisiä kuin sinänsä pahat natsit?

Tasapuolisuutta

Hoitajajärjestöt osoittavat eettismoraalittomuutta esittämällä täysin yhteiskuntavastuuttomia vaatimuksia. Ydin siinä, että pitäisi saada muita aloja suuremmat palkankorotukset. Myös asettaneet lakko-oikeuden sen edelle, että hoitaisivat vakavasti sairaita ihmisiä.

Luottamus karisee

Kysyn vaan nimimerkille vastakysymys: mitenhän paljon itselläsi hoitotyön, epäsäännölisestä vuorotyöstä joulut juhannukset sulla lie kokemusta kun katkerana noin väärin arvioit hoitajia. Hoitoa varmaankin tormakkana vaadit kun tarvis. Kuunnelkaa hoitajia tai kohta tekijät loppuu kirjaimellisesti.

Ei käy

Mistä puskista näitä tietäjiä nousee, eiköhän hoitajat itse tiedä työnsä ja toiveensa parhaiten.

Kuka hoitaa vanhukset

Nyt kun kaikenlaiset yrittäjät vaativat hallitukselta tukia ja saavat, maksajat ovat tiukilla. Koska Kreikalta vaaditaa Suomen antamat velat kaikki takas?

Velkoja

Todella hyvä ja tosi kirjoitus S:n ylivoimasta.

Samaa mieltä

Tiedämme maapallon elämän edellytysten köyhtyvän jatkuvasti. Mikkelissä tätä ei ole ilmeisesti ymmärretty.

Eläköön avohakkuut!