Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Voivatko Urpolankatu ja Urpolanlampi pitää nimensä?"

Koulun nimi, paikallispolitiikka ja teiden kunto ovat tällä kertaa aiheina Sano se -palstalla.

Nyt on aika paljastaa Tiitisen lista. Suomen historian valtavat mysteerit kaipaa tulla puiduiksi. Demarit tätä varmastikin vastustaa. Mutta se on tehtävä jotta kansakuntana voidaan elää sujut historian kanssa.

Totuus esiin

Hyvä kirjoitus Länsi-Savossa 23.4. Hätähuuto kaikkien sorateiden ja alemman tieverkon puolesta! Taitaa olla Venäjälläkin tiet paremmassa kunnossa kuin täällä, ainakin Suomen rajalle saakka.

Autoilija

Eihän valtuusto jouda pudjetteja miettimään, kun pitää riidellä kuka milloinki pitää savustaa ulos. Älkää hyvät ihmiset äänestäkö sitä riidanhaastajaa enään mihinkään.

Sopu ennenkaikkea

Voisiko vanhat herrat kauppahallin kahviossa siirtyä kahvin juotuaan muualle turisemaan että muutkin voi juoda kahvin istualtaan.

Joka aamuista

Onkohan valtuuston kokouksessa koskaan kuultu typerämpää puheenvuoroa kuin Pirjo Siiskosen koskien Timo Halosen eroa. Ja valtuutetut: nyttenkö sitä tukea olette lupaamassa kun aiemmin ette sitä halunneet antaa.

Hävetkää koko sakki

Jos Urpolankoulu ei voi olla Urpolankoulu niin voivatko Urpolankatu ja Urpolanlampi pitää nimensä? Älkää ihmeessä hyvää nimeä vaihtako. Ei tullut aiemmin mieleenkään että oltaisiin "urpoja" ennenkuin lehdestä luin.

Entinen oppilas

Mlin hallintosääntö 56 pykälä: kaupungin valtuusto valitsee kaupunginjohtajan. 66 pykälä palvelussuhteen purkamisesta päättää palvelussuhteeseen ottava viranomainen. Hallitukselta lainvastainen päätös.

Onko joku taas kuiskutellut jotakin?

Surullisena seuraan riitaisaa Mikkelin johtoa. Ei ole sellaista asiaa, josta ei saataisi kähinää aikaiseksi. Katseet kohdistuvat kaikkeen muuhun kuin oikeisiin asioihin. Jopa kaupunginjohtajan erokin tapahtui väärin? Miten tämä kierre katkeaa?

Entinen kaupungin työntekijä

Mikkelin "piiri pieni pyörii" porukka kehtaa vielä ihmetellä Halosen irtisanomista, huh huh! Pelottaako, että tulee rotia tähänkin kaupunkiin?

Asukas

Dokumentointiinko puolueettomasti irtisanomiset Etelä-Savon Säästöpankissa silloin kun laitettiin hyviä ja syyttömiä työntekijöitä pihalle v. 1991-1992.

X-pankkitoimihlö

Vakavat syytteet on tutkittava. Uhrien on saatava oikeutta.

Naisten puolesta

Ehdotus! Sekä Taavitsainen että Strengell pitäisi nyt laittaa tauolle selvittämään keskenään asiansa ja antaa muille Työrauha. Tässä menee muuten usko koko hommaan.

Eiju

Olen opiskellut omilla rahoilla työn ohessa useamman ammatin. Kiitos suomalaisen koulutussysteemin ja tasa-arvoisuuden! Voit opiskella myös verorahoilla. Mahdollisuus on myös naisilla. Nilkkaanpotkijoista huolimatta palkkaa on saatava ja jonkun maksettava.

Hauskaa Vappua!

Kyllä on ilo todeta kuinka ahkeraa väkeä ovat ukrainalaiset pakolaiset. Ei he jää laakereilla lepäämään vaan etsivät heti töitä. Kun sota on ohi, osa heistä palaa maatansa rakentamaan.

Näin se pitää olla

Voi Satu minkä teit. Onko sinulla noin suuri halu sinne eduskuntaan että toimit jo poliisinakin. Tsemppiä Jarno.

Ääni menee muualle