Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Säästöjä tavoitellaan, mutta tulee vain menoja"

Sano se -palstalla kiitellään veteraanipäivän juhlasta ja ihmetellään kaupunginjohtajan eroa.

Erinomainen kansallisen veteraanipäivän juhla Lappeenrannassa kaikkine esityksineen. Te sen teitte. Kiitos veteraanit ja lotat.

Kiitollinen

Iso kiitos Eija Peuralle haastattelusta ja valoa kevääseen ja kesään.

Anja

Kauppahallin kahvio jossa ei olis aamusta ketään jos ei vanhat herrat istuisi. Ja kyllä aina tilaa on. Sisällä myös monta pöytää jotka tyhjänä kun ei ihmiset älyä et sinne voi myös mennä. Tommoset tyhjänpäiväiset kirjottelut on turhia.

Moro V

Kyllä nyt Venäjän hyökättyä Ukrainassa kelpaa isänmaallisuus, jota Persut ovat tuoneet esille vuosia ja vuosia. Ennen tätä sotaa, Persuja haukuttiin natseiksi ja tyhmiksi junteiksi jotka marssivat kuten natsit kaduilla ja joiden mielestä nainen kuuluu nyrkin ja hellan väliin. Tämä on vihervassujen oman kuplan tuotosta tällainen ajattelu. He sen valheen ovat itse luoneet.

Huomatkaa tämä

Samaa mieltä Ls.keskiv. "kiusanteolle ei loppua näy". Tolkku, järki ja suhteellisuus taju oltava Ilmasto asiassakin ja maalaisjärkeä, muuten näyttää Suomen touhu pilkunviilaukselta!

Mielipide

Miten se aina onnistuukin meillä Mikkelissä? Säästöjä tavoitellaan, mutta tulee vain menoja. Tällä kertaa tuplana kaupunginjohtajille.

Kansalainen

Onhan se mielenkiintoista, jos kaupunginhallituksen jäsenet saivat Halosen erosopimuksen valmiina eteensä eivätkä he päässeet erosta päättämään minkä käsityksen saa valtuuston kokouksesta.. Herää kysymys, mikä kuppikunta asian organisoi? Ja kuulemma kiireesti, ettei asia pääse valtuuston käsittelyyn, jolloin tulos olisi ollut toinen.

Tervetuloa uusi kaupunginjohtaja

EVVK sai uuden sulkahattuisen porukoihinsa. Todella ystävällistä pelastaa näitä samanhenkiseen porukkaan. Steroidit tai hassis, ihan sama. Pysyisittekö siellä Juvalla pliis.

Tarkkailija

Ylikypsää possua, yön yli haudutettua possua, BBQ-possua, possua possua. Tai lohta erilaisissa soosseissa. Nyt Hei hieman mielikuvitusta Mikkelin lounasravintolat. Myös coleslaw alkaa tulla korvista ulos.

Ruokailija

Lukemiseen ja ajattelemiseen kohdistuu ennakkoluuloja.

Mielekästä tekemistä

"Urpotkin" on hyväksyttävä tässä maassa. Olisi ollut mallia muille, että Urpolasta ponnistaa moni pieni ihminen maailmalle, hyvinvoivana ja oppineena. Perinteitä vaalittava.

Silmänlume

Uskaltaako nykyään enää flirttailla. Jos tilanne jatkuu toistamiseen toisen haluamatta, siitä tulee rikos. Ennen sääntöjä ei tiedetty. Nykyään pitäisi tähdentää tuota ilmaisun tärkeyttä.

Sorry

Olen ammattilainen. Mutta jatkuva uudistus ja lisäkoulutus uuvuttaa. Haluan työrauhan.

Iloisena tuottelias

Vaatimus: Hyvinvointialueen johtajaksi valittava alueen asukas.

Verot alueelle

Jotkut poliitikot saavat sopeutumisrahaa. Eikö sellaiset kuulu johonkin laitokseen, jotka eivät sopeudu.

Äänestäjä

On kyllä hyvä, että rajoitukset väistyy. Kehittyy lapsillekin heidän tarvitsemansa luontainen vastustuskyky, jos tarkoitus on uudestaan meidän yhdessä toimien pystyä elämään.

Sietokyky

Ihmismieli voi olla heikko, ja mieliteot ottavat vallan. Tarvitaan jatkuvaa valistusta. Ja perustelut, miksi kannattaisi toimia toisin. Kaikki eivät oikeasti ymmärrä.

Yleisinfo