Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Miksi uusi Prisma pitää ängetä noin ahtaaseen ja hankalaan paikkaan?"

Prisman paikka, kahvilakäytös ja Nato ovat tällä kertaa olleet tekstaripalstan kirjoittajien mielen päällä.

Nyt konsultti tutkii latureittiä Kalevankankaalle. Nyt se riihelä rotaatioon!

Jl

Säästökuurilla oleva Mikkeli siirtää ensilumen ladun. Eikä maksa kuin 50 000?. Säästöä yllättäen 200 000? Ja myö hölmöt uskotaan ja hyväksytään? Kiitos Risto Honkaselle. Tosiasiaa S-juntasta.

Veronmaksaja maksaa

Jos Stellan kahviloissa on sisätiloissa paikkoja kaikille, niin jääkää vanhat herrat sinne, saa muutkin nauttia kahvit istuen ja ohikulkijoita katsellen.

Stalkkaaja

Suuret kiitokset Viherpalvelu Hyvöselle täältä Seuralasta. Talven lumityöt, liukkaudentorjunnat ja nyt murskeen poistot olette tehneet hyvin ja ammattitaidolla. Pikku vinkistä olette jo parissa tunnissa palvelemassa asukkaita. Kiitos.

Ukko Seuralasta

Miksi uusi Prisma pitää ängetä noin ahtaaseen ja hankalaan paikkaan? Tulee kuluja kaupungille ja liikennehaittaa asukkaille.

Hyvä veli?

Suur-Savon Sähkö takoo ennätystulosta. Asiakkaat maksavat siis liikaa, mutta monopolille ei mitään mahda. Viime vuonna oli pakko tehdä tappiota, jotta Energiavirasto ei puutu liian suureen voittoon.

Ahneuttako?

Voisiko Sairila kasvuyhteisö siirtää kaatopaikan pois kylätien laidalta!

Lenkkeiljä

Katotaan kuka tai mikä taho nostelee housujaan urotyöstään kun Halonen mollattiin. Ei hätä me osataan vielä äänestää ja osataan vielä onneksi laskea isojakin lukuja näin se on.

S.t.s

Miksi demarit vatuloi Nato-kysymyksessä? Vasta 14.5. kokoontuva puoluevaltuuskunta ilmaisee puolueen kannan ja Marin (LS 28.4.) kuulemma juuri ennen kokousta. Puhuu vieläkin Nato-optiosta mahdollisuutena. Sinisilmäisyyttä, päättämättömyyttä.

Nyt tai ei koskaan

Jos Suomen Natohakemuksen hyväksyminen kestää mahdollisesti jopa vuoden. Ei tarvii olla mikään ennustaja, kun tietää mitä Putin tekee sillä aikaa.

Ennustaja

Mikäli et ymmärrä syitä toisten ihmisten teoille, huomaa heidän tekojensa seuraukset, mitkä ne sitten ovatkaan. Päättele niiden seurausten pohjalta mikä motivoi heitä tekemään näin.

Serpentiini

Nm Sorry Minäkin rakastin. Lähiomaisten sairaudet, tuska, hoidot ajoi totaaliseen uupumukseen. Toinen ei ymmärtänyt, ei tiennyt. Väärin ymmärsi. Väärinkö oli auttaa lähimmäistä? Se selviää "rajan " takana kerran.

Rakkauden hinta