Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Tehdäänköhän etätöitä nyt pienessä hönössä"

Tietenkin uimarannat, mutta myös etätyöt ja aurauskepit ovat olleet tällä kertaa tekstaripalstan kirjoittajien mielessä.

Eikö vois kerätä ne rikkinäisetkin aurauskepit tienvarsilta pois, kun ottaa ehjätkin. Onko pakko jättää ne rikkinäiset luontoon. Ettekö tiedä ne ei maadu mullaksi!

Huolestunut

Mitäs sillon tehdään kun todetaan että ihminen on sairas mutta on tehnyt niin paljon pahaa ettei kukaan tunne myötätuntoa ei kertakaikkiaa voi.

Sirpa

Vesilaitoksen budjetti meni miljoonan pitkäksi, ketään ei kiinnostanut. Nyt lakkautettava uimarantoja jotta saadaan 50000 säästöt?

Miksi näin

Mikkeli, Suomen asukasvihamielisin kaupunki? Ilmaiset rannat pois ja maksullinen maauimala tilalle. Vähennetään vaikka yksi johtaja mieluummin kuin ehdotetut uimarannat.

Monta koria, mutta vain yksi tasku

Tehdäänköhän etätöitä nyt pienessä hönössä, vai käykö työnantaja ovella puhalluttamassa.

Hönö

On tullut aika alkaa käyttäytyä niin päättäjien kuin kansan Kirkkopuistossa, torilla ja työpaikoilla. Olemmeko pudonneet tasolle josta vain lehdistö löytää kirjoitettavaa?

Mikkelin markkinointia

Satu Taavitsainen: olet itse ollut päättämässä kaupungin budjetista. Mistä uimarantojen säilymiseen puuttuvat n. 50000 e otetaan? Eli mistä leikataan näiden sijaan?

Ääniä

Kivat kohtelijaat nuoret miehet Stellan liha-kalaosastolla! Ilo asioida! Mukavaa päivää!

Asiakas

Kyllä on selittelyn makuista Riihelän kommentit. Mitä ne on ne hautuumaakivet Urpolan lammen rannalla ja mihin tarkoitukseen laituri on rakennettu ja mitä ne maksoivat? Pankalan ja Kaihun rannat kaavoitettava kerrostalo tonteiksi niillä kaupunki tekee rahaa!

Tarvitaanko kehitysjohtajaa

No kyllä on taas aivo taittunut päättäjiltä tuossa uimaranta jutussa. Muuan valtiomies sanoi aikoinaan: S.....tanan tunarit!!! Näpertelyä on koko touhu.

Sätky

Mikkelistä ei voi enää puhua Saimaan rantakaupunkina, oli lakkautetut uimarannat sitten missä tahansa. Imago- ja mainehaitta on levinnyt jo niin kauas, että viimeinenkin Mikkeliin muuttoa aikova perui tulonsa.

Majuri

Jouni Riihelä, järjen käyttö sallittu. Uimarantojen ylläpidon rahoista puuttuu kuulemma 50 000 e. Tehdään näin: Yksi turhake viranhaltija pois kaupungin palkkalistoilta, uudelleen koulutukseen, ja töihin vaikka Mölnteksille, siellä on työvoimapula. Asia kunnossa.

Vesa Pöntinen, Mikkeli Ristiina