Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Yksityinen taho ottamaan koppi yleisestä uimarannasta"

Sano se -palstalla ideoidaan tällä kertaa muun muassa ammattiopintoja sekä uimarantojen ylläpitoa.

Nytkö oivallettii parhaaksi asiaksi työllistymisessä oppisopimus, työssä oppii.

Tämä käyttöön laajalti

On aika puuttua peliin omaistenkin. Ei haukkumalla, valittamalla ja itsekkyydellä vaan osallistumalla. Kaikki eivät pysy terveenä mutta turha on vihoitella omasta tai omaisen sairaudesta. Kettuilu ei hyödytä ketään.

Vähiten itseäsi

Voisiko Mäntyharjun S-marketissa olla edes yksi maskillinen kassa. Voisivat asiakkaat valita asiointipisteen turvallisuuden mukaan.

Omistaja-asiakas – vielä

Yksityinen taho ottamaan koppi yleisestä uimarannasta. S-ryhmä. Mikkelipuisto. Kansa liikkeelle, uimaan, kiipeämään, hyppimään, vain omalla vastuulla.

Bisnesidea

Mitäpä jos tämä hygieniahypetys heikentää olemattomiin ihmisten luonnolliset vastustuskyvyt. Kyllä ihmisen täytyy sietää ainakin kodin normaali elämiseen kuuluvat bakteerit.

Tiskirätti

Sano Halonen, selitätkö kuntalaisille miksi säästetään katovaloja sammuttamalla muutama tuhat euroa, aiheutetaan kenties kymmenien tuhansien tapaturma pimeässä ja samaan aikaa vesilaitosta ei koske budjettikuri? Miten vesilaitos voi ylittää budjettinsa vuodesta toiseen?

Missä on virkavastuu?

Miksi 1-2 luokkia ei suljettu opettajalakon ulkopuolelle? Mihin unohtui se huoli koulua aloittelevista pikku oppilaista? Koronarajoitusten vaikutukset kyllä tunnustettiin, mutta nyt ollaan valmiita uhraamaan heitä edelleen ja opettajien toimesta.

Mummi ihmeissään

Kervinen ja kumppanit, ei mitään muutosta toimintakulttuuriin. Säästöjä pitää saada mutta kaikki perutaan kun paine kasvaa. Olis kuitenkin pitänyt edes jotakin tehdä.

Fifty, fifty

Turha ja kallis soratieyhteys Orijärven puutaloalueelta vanhalle Otavantielle. Tässä sopiva säästökohde!

Idea

Ihmetys kun vartalo on lyhyt lihavahko ei ulkoiluvaatteita Mikkelin puodeista löydy, rahaakin olisi. Ikävä Pusa Oy:tä.

Asiakas

Nm Sirpa Kiitos ystävällisestä lausumasta. Lääkärini lausunto kumosi sen kylläkin. On myös paperilla se. Pilatuskin kysyi Jeesukselta, mikä on totuus, vaikka totuus oli edessään.

Valo paljastaa