Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Pitäähän se orkesteri olla soittamassa kun laiva uppoaa"

Sano se -palstalla puhutaan tällä kertaa muun muassa kaupunginjohtajasta, säästöistä ja kiinteistönhoidosta.

Hei vaan te Mikkelin vatkaajat!! Ettekö vois millään perua se Halosen irtisanominen/-sanoutuminen???

Sätky

Länsi-Savossa kerrottu asia Emolan koirajätöksistä, on tuttu ongelma Kangasniemelläkin. Julkeuden huippu oli kakkaläjän löytyminen rakkaitteni haudan läheltä.

Aili Siitonen, Kangasniemi

Mielenkiintoinen gallup-tulos 3.5. kun kerrottiin, miten suosittu Marin on SDP:n puheenjohtajana. Kuitenkin puolue sai juuri hänen johdollaan puolueen historian huonoimman kunnallisvaalituloksen.

Lukija

Asun kerrostalossa kiinteistöä hoitaa STH talohoito parempaa palvelua ei saa mistään aivan huippuporukkaa koko ryhmä.

Harri Maunukselankadulta

En voi käsittää että kaupunginorkesteria ei muka voi lakkauttaa, kun kaikesta muusta halutaan säästää. Toisaalta pitäähän se orkesteri olla soittamassa kun laiva uppoaa.

Mielipide

Minäkin olen huomannut saman, ei löydy Mikkelistä vaatteita lyhyelle ja pyöreälle. Pakko tilata nettikaupoista. Etsin perus farkkuja, en niitä tiukkoja pintaa nuolevia mutta muita ei näköjään enää myydä.

163cm/50

Kun ulkonäkö saa ihmiset alentavaan käytökseen voi vaan kysyä: Mitä päässä liikkuu, missä on sivistys ja käytös? Sairaus muuttaa ihmisen mutta se ei ole syy vihotella muille. Edes naapureille!

Ihmettelijä

Kiitos Vekkulan naiset. Ilon ja positiivisen elämän tuojat kaupunkiimme. Olette arvokkaita lasten ilostuttajia. Toimitte hyvin hetkessä.

Mahtavaa

Tämä huumeista kiinnijäänyt autoilija on pilannut meidän taksinkuljettajien maineen.

Taksinkuljettaja

Pöyristyttäviä uutisia Halosen irtisanomisesta. Onko todella niin, että Satu Taavitsaisen kanta oli demareiden kanta asiaan? Mikä teitä demareita oikein vaivaa?

Viltti kutsuu

Onpa hienoa lukea että kasvatus- ja opetuslautakunnan jäsenenä on huumeista kärähtänyt rattijuoppo, toki tässä vaiheessa epäilty, mutta selvä tapaus kuitenkin. Mikkelissä kaikki näyttää olevan mahdollista.

Miten meni omasta mielestä?

Eikö Mikkelin kaupungin operatiivisilla toimialajohtajilla ole taloudellinen vastuu viranhoidostaan? Ei kaupunginjohtajan aika riitä alaistensa paimentamiseen ympäri vuorokauden. Olisikohan Mikkelissä useammallakin toimialajohtajilla syytä erota, samoin Siiskosella ja Taavitsaisella luottamustoimistaan?

Kaukokatseinen

Siinä sitä onkin kuppikunnalla näytön paikka löytää uusi kaupunginjohtaja. Fiksuilla on itsesuojeluvaistoa eikä halua tehdä ammatillista itsemurhaa, eli jäljelle jää uhkarohkeat ja itsetuhoiset.

Huonoista vähiten huono