Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kyllä sen näkee, mikä on Mikkelin päättäjien arvostus eri liikuntamuotoja kohtaan"

Pyöräilyviikko, kaupan asiakkaat ja turha kuluttaminen ovat tällä kertaa aiheina Sano se -palstalla.

Kyllä sen näkee, mikä on Mikkelin päättäjien arvostus eri liikuntamuotoja kohtaan kun katsoo leikkauslistoja. Vesiliikunta on sen listan ensinmäisenä leikkauskohde, mutta ei missään nimessä leikata hiihdosta, jääurheilusta eikä jalkapallosta.

Asioita seuraava

Niinistö on alkuvuoden sukkuloinut ympäri maailmaa ja palatessaan selittänyt että Suomella on Nato-optio tai Nato-ovi on auki tai raollaan. Oven asentoa pohtiessa tulee takaovesta Putin joukkoineen koputtamatta! Pelätään että Venäjä aiheuttaa Suomelle hankaluuksia. Milloin Venäjään on voinut luottaa? Milloin kyyristely loppuu?

Päätetään(kö)?

Tehyn ja Superin pomonaiset tekevät kaikkensa kertoakseen, miten kurja ala sairaanhoitoala on. Ei taida oikein kannustaa nuoria hakeutumaan alan koulutukseen?

Ihmettelen

Pyöräilyviikkolla voisi myös opettaa miten erottaa jalkakäytävän pyörätiestä ja milloin pyöräilijä väistää autoa. Näyttää monella olevan tieto hukassa...

Opetusta

Ihmettelevä asiakas: tarkoituksesi oli ilmeisesti vain julkisesti nöyryyttää DM ja Lidl myyjiä? Anna mieluiten yksityisesti palaute myymäläpäällikölle.

Toinen asiakas

Pöyristyttävää syyttää demareita. Viimeinen vasemmistoenemmistöinen valtuusto Mikkelissä oli v. 1972. Virkamiehet vastaavat valmistelusta. Niissä ei ole kyllä yhtään demaria.

Operatiivinen vastuu virkamiehillä

Nyt kriittistä ajattelua turhaa kuluttamista kohtaan. Luonto ja ilmasto kaipaa ihmisiltä nyt tekoja, ei sanahelinää. Lähiympäristö, -ruoka ja -tuotteet arvoonsa.

Hyvää paikallisille

On ammattitaitoa ja hyvää asiakaspalvelua osata etsiä tietoa asiakkaan tarpeeseen, jos ei myyjä asiasta tiedä. Ja monesta kaupasta joku löytyy henkilö, joka tietää mitä asiakas tarvitsee. Asiakasta ei jätetä yksin ongelmansa kanssa.

Asenne

Lapsen etu on, että hän oppii säätelemään itseään ja käyttäytymistään. Oppii ymmärtämään välttämättömät elämiseen liittyvät tarpeensa. Aikuisilla velvollisuus opettaa.

Hyvä elämä

Kun Halonen sai lähteä, olisiko seuraavaksi työnarviointi tehtävä viestintäpäällikölle ja liitettävä arviointiin myös rahan käyttö ja tulokset? Kaupungin markkinointi saattaa olla vikaraiteilla ja se kuuluisa joku siitäkin lienee vastuussa.

Kallista mut ei lystiä

Toivon, että päättäjät jotka voivat vaikuttaa hoitajien palkkaratkaisuun katsoisivat elossa/24h ja sitten peiliin... Hoitajat ovat palkkansa ansainneet.

Yx nöösi

Kiitos hoitajat että vihdoin ja viimein kanssasisaret ei suutanne tuki. Ylimielisyys ja työ kulttuuri on hallinnut liian kauan ja nyt liemi on näkyvillä. Keskinäinen arvostus, työyhteisö ja palkka tuo ammattilaiset takaisin.

Puntarissa

Leo Pakkanen oli hyvä pankin johtaja. Olen hänen kanssaan samaa mieltä, että salissa 28.4. annetut äänet on julkistettava. Epäluulot nykyiseen pankkitoimintaan lisääntyvät Kangasniemellä.

AES, jäsen

Muissa maissa polttoaineen hinta on noussut samaan tapaan kuin täällä. Siellä hallitukset laskee polttoaineveroa. Mitä tekee Suomen hallitus? Ei yhtään mitään. Tämä lisää kansan ahdinkoa, eikä hallitus välitä kansasta. Tämä hallitus on kansaa kohtaan vihamielisin hallitus ikinä.

Mielipide