Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kyllä saisi Mikkelistä olla edes linja-autoyhteys Helsinki-Vantaan lentokentälle"

Bussiyhteydet, kaupunginjohtajan valinta sekä hoitajien palkat ovat tällä kertaa Sano se -palstan aiheina.

Uuden kaupunginjohtajan valinnassa kannattaa huomioida. Emme hae eläköityvää kiertokapulaa. Emme joka suuntaan olevaa joo joo ihmistä. Vaan laskutaitoista nuorta vaikka merkonomia jolla on jotain ajatuksia muuta kun hiihtäminen.

Järki käteen

Jos elokuvasta tuttu insinööri Jaatinen olisi käytettävissä olisi kyllä sopiva johtaja Mikkeliin.

Pohjolan rapa ja roiske

Kyllä saisi Mikkelistä olla edes linja-autoyhteys Helsinki-Vantaan lentokentälle nyt kun lentomatkustus on taas elpynyt. Sehän on ilmastoystävällistäkin kun kaikki ei ajele sinne omilla autoilla.

Palvelua!

Peksille (11.5.) tiedoksi että koronarokotteesta kieltäytyjillä lienee perustuslaillinen oikeus kieltäytyä ottamasta rokottetta. Jos rokotetta aletaan pakottamaan, silloin kävellään vähintään ihmisoikeuksien yli.

Tiedoksi

Onpa sekava tuo Mlin mus. juhlien ohjelma, kun musiikkinumeroiden seassa on hanhea, lohta, selleriä ym. Hinnatkin ihan sekavasti; mikä on konsertin, mikä ruoan hinta, vai molempien?

Ihmettelijä

Hoitajat vaativat yleisten korotusten päälle viidessä vuodessa lähes 20 prosentin korotusta pakkoihin. Onko ahneudella mitään rajaa?

Kohtuus

Minusta pitäs tehdä täys selko kuka sairaalan henkilö kunnasta tarvitsee paljon lisää palkkaa ja kuka pystyy maksamaan korkeat liiton maksut ellei ole mistä se "huom" otetaan.

Sirpa

Elämisen tarkoitus ei saa olla muiden voittaminen ja pisteiiden kerääminen Viisautta, moraalia, luovuutta tai onnellisuutta on turha yrittää mitata sijalukuina tai prosentteina. Ne voi tunnistaa tavatessa eheän ihmisen. Hänellä ei ole tarvetta kävellä toisten yli. Julkisuuden menestyjissä heitä on vähän, hoitokotien lukkojen takana enemmän.

Nähty on

Aika katkerata välillä huomata, etten olekaan maailman napa.

Yksi miljoonista