Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Antaa kuulkaa hyvät ihmiset löyhkätä ihan rauhassa"

Lietelanta, paikalliset poliitikot ja Nato ovat tällä kertaa tekstiviestipalstan aiheina.

Mikä Mikkelissä löyhkää? Antaa kuulkaa hyvät ihmiset löyhkätä ihan rauhassa lannan pellolla! Kiitollisia saadaan olla maanviljelijöille, että näkevät vaivaa ruoan tuottamiseen Suomessa. Kaikesta sitä viitsitään valittaakin!

Kiitos viljelijät

Kiitän keskussairaalan lääkäreitä ja henkilökuntaa hyvästä ja ihmisläheisestä hoidosta.

Eturauhaspotilas

Ulkona seikkailevat vanhukset eivät ole hoidossa koska ei ole rahaa. Kenen syy kun avustukset valuu muuanne? Omaisuudesta en luovu jotta seuralaiselle maksaisin. Halutaan kaikille samat edut, hoidot, hoivat, omat huoneet köyhästä rikkaaseen. Kenen syy vai voinko itse tehdä omaiseni hyväksi muuta kuin odottaa käsi ojossa köyhien apuja?

Hautomoon

Kaupungin talous jatkaa aina vaan kuralla oloa. Kaksi kautta valtuutettuna olijat ymmärtäkää lähteä, ei teistä ole talouden pitoon. Mikäli kaksi kautta istuneet valtuutetut ei ymmärrä poistua, niin äänestäjät poistakaa ihmeessä heidät äänestämällä uusia ehdokkaita valtuustoon. Esim SDP:sitä ei tullut yhtään uutta valtuutettua viime vaaleissa.

Jos ei ymmärrä, niin ei

Niinistö, Kaikkonen ja Haavisto, tuossa järjestyksessä, teitte uskottavan pohjatyön Naton puolesta. Kansa ymmärsi ja kääntyi Naton kannalle.

Kansa ymmärsi perustelut

On terveellistä kaupunkilaistenkin saada tuntumaa hajuihin joita ruuantuotanto vaatii. Ennen haisi kaukopää, eikä kukaan ollut moksiskaan.

Ei haittaa

Ompaha mualiman suurimpia huijjauksija, ettäkö kaik ois suanu alakusa suuremman puoleisesta alaku räjähyksestä. Muistellaapa vaik meijän Mikkelin kotkaupuntin pammausta kaheksakytä luvulta. Nii mittee hyvvee siitäkii tul? Ei muuta ku pelekkää tuhhoo.

Voe tokkiisa!!

Kiitos Mikkelin kaupunginorkesteri Jousien lumoa konsertista 12.5. Oli todella upeaa ja suuri nautinto kuunnella!

Kuulija