Sano se | "Onko tämä nyt sitä kävelyä ihmisoikeuksien yli?"

Postin kulku, hinnat ja hoitajien rokotukset ovat tällä kertaa aiheina tekstaripalstalla.

Postiin ei todellakaan voi luottaa. Lähetin pääsiäistä edeltävällä viikolla 7.4. pääsiäiskortin Vantaalle. Kortti tuli perille 12.5.

Mihin postia enää tarvitaan

Voi että, tapaus Marttinen, oikeenko kaupunginhallituksen pitää ja vielä tilapäisen valiokunnan... Olisitte tyytyneet poliisin ehkäpäätökseen, poliiisi päättää tässä ja nyt. Kannabiksen käyttö riittää. Jos tällainen henkilö hyväksytään, teillä riittää valiokuntatöitä.

Voi, että...

Saisko hoidettavan lautaselle värikkään pienen annoksen mikä herättää syömään. Santsata voi ja hävikki vähenee kun ruokaa tilataan ja käsitellään asianmukaisesti. Muutoksia, mukavuutta ja säästöjä.

Ehdotus

Kyllä nyt kauppiaat nostavat hintoja, ei mitään tolkkua. Esim. piirakat noussut eurosta 1,50 euroon, kyllä on prosentit kohdallaan! Muut tekevät Samoin 15-20 prosentin korotuksia!

Kohtuus kaikessa

Voi voi kun hoitajat ja opet ei oo hoitamassa sun lapsia kun yrittävät korjata matalapalkkaisten ehkä monen tulevan äidinkin työoloja. Urakointi ei voi jatkua eikä työoloja enää kannata piilotella. Sairauspoissaolot tulee kalliiksi!

Terveys

Vapaa-ajanohjaajan palkkaamisessa on hänelle myös annettava taloudelliset resurssit toteuttaa toimintaa! Ei suuri panostus, jos autottomille Hirvensalmelaisille tarjottaisiin kuljetusta elokuviin, kesäteatteriin yms. Vai menikö vuosien rahat hienoon historiikkiin? Entä Tervaleppäjuhlat eikö senkin budjetti pitäs olla sellainen ,että sen ääneen kehtaisi sanoa!

Kulttuuripelle

Nimim. Tiedoksi (13.5.): hoitajat on pakotettu ottamaan rokotteet. Onko tämä nyt sitä kävelyä ihmisoikeuksien yli?

Kysyn vaan

Ajetaan tandemilla... tuhotkaa älytön levy lopultakin..!

Kyllästynyt

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka