Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Beatlesin kappaleet on yli 50 vuotta vanhoja"

Beatles-messu, kaupunginjohtajan toimet ja hoitoalan työntekijät ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Vieläkös se Halonen hänksättää, virkaheitto ukko. Eikös sieltä pitäisi löytyä jo uusia vastuunkantajia.

Tyypillistä Mikkeliä

Santeri Seppälä: minä ja moni muu odotamme että otat selvää että montako terveyden alan työntekijä ei ole työkykyinen ja paikka kuuluisi kyvykkälle nuorelle ja yhtä osaavalle kun annetaan tilaa (kun annetaan tehdä työtään jonka osaa).

Sirpa

Nimimerkille Häpeä kirkko. Beatlesin kappaleet on yli 50 vuotta vanhoja. Kirkossa on esitetty paljon uudempaakin musiikkia. Vai häiritseekö se, että kappaleet on englanniksi? Olisiko Lapinlahden Linnut ollut parempi valinta?

Musiikin ystävä

Häpeä kirkko: Ymmärrän, ettet pidä Beatlesin musiikista. Kävisikö sinulle mieluummin Led Zeppelin -messu? Tai Rolling Stones -messu?

Hyvä kirkko!

Mitä vikaa Beatles-messussa? Kirkko kuuluu kaikille. "Tulkaa minun tyköni kaikki..."! Tärkeintä ei ole puitteet ja toteutus sinänsä vaan sisältö ja sanoma eri muodoissaan. Kannattaa myös tutustua Beatles-lauluihin.

Fani

Häpeä kirkko 20.5. Kaksi kertaa kiellettiin Beatles-messu tuloksetta. Olet oikeassa, kaikkensa se yrittää.

Viesti

Vielä yrittää potkut saanut kaupunginjohtaja myydä Eseä. Kenenkä virkakaudella on tämä velka syntynyt? Ja lisää on oikeudesta tulossa n. 10 miljoonaa. Parhaansa on kuulemma yrittänyt.

Aika viheltää peli poikki