Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Lisää tällaista tarvitaan näinä päivinä"

Kauppojen tarjonta, autoilu ja edelleen myös Beatles-messu puhuttavat tekstaripalstalla.

Oli hieno Beatles-messu sunnuntaina pitäjän kirkossa. Yleisö nautti musikista ja pastori Kari Rossin messusta. Lisää tällaista tarvitaan näinä päivinä kun on paljon surua maailmassa!

Kaksi sisarusta

Kulttuuria voi suojella rakentamalla uuden vastaavanlaisen kuin alkuperäinen. Jos entisajan rakennustekniikalla talo säilyy pystyssä yli sata vuotta, miksi ei kannattaisi. Ei maanrakkennustöitä, ei viemäreitä, ei sähköjä. Kivijalka, vahva runko, käsityönä yksityiskohdat.

Arvoteko

Eilen taas sai ihmetellä, että minne on unohtunut kaistojen valinta ja ymmärrys, että liikenteessä on muitakin kuin sinä! Hohoi munapää, jalka pois kaasulta, tarkkaile liikennettä, valitse oikea kaista!

Toinen autoilija

Sokoksen naistenvaateosasto on näivettynyt ja kengätkin on potkaistu pihalle.

Markkinarako yksityisille

Olin Beatles-messussa. Kelpasin sinne oikein hyvin! Kiitos Kari Rossi! Oli mukavaa laulaa vaihteeksi näitä virsiä. Porukkaakin oli miltei kuin joulukirkossa! Luulen, että moni ei ole paikalla klo 10 sunnuntaina syystä tai toisesta. Siis ei mitään vikaa! Toivon lisää saman kaltaista yhteisöllisyyttä. Minun Jumala on suvaitsevainen ja lempeä!

Mummo

Nyt J Riihelä ei mitään visioita Lamposaaren suhteen. Myyntiin tai vuokralle. Kaupungin talous on kuralla, kriisin partaalla.

Kaupunkilainen

Hienoa, kun hoitoalan töihin "kerjätään". Hienoa, Super ja Tehy, loppu alistamiselle.

Herra se on herrallakin

Onko noiden penskojen ihan pakko kaasutella prätkiään koko ajan odotellessaan liikennevalojen vaihtumista?? Korvia särkevää! Ja sit vaan virnuilevat!

O tempora o mores