Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Uskottavuus julkissektoriin on muutenkin jo koetuksella"

Muun muassa maanpuolustus, työpaikkakiusaaminen ja säästöt ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Vieläkö viipurilaistytön pitää vanhanakin pelätä Venäjää?

Pelottaa

Miksi kukaan sairaanhoitaja ei kerro euro määrää, mitä he tarvisevat kun prosetit koituu iso palkkaisten taskuun eli minua surettaa kovasti koko tilanne.

Sirpa

Ainakin minun vaimo on kiusauksen kohteena essotella. Ihmettelen työyhteisöä. Tekisi mieli pitää puhe kyseisille henkilöille.

Puoliso

Kun suljette terveydenhuoltoa ja ilmastointia, priorisoitte päivystystä ja mielenterveysyksiköitä, odotatteko säästöjä luonnollisen poistuman kautta.

Häpeällistä asioiden hoitoa

Mihin perustuu Suomen päätös kun se ei aio ostaa armeijalle taisteludroneja? Ukrainassa niillä on tuhottu valtavasti Venäjän tankkeja ja muita ajoneuvoja. Minkä takia meillä ollaan niin tavattoman hitaita ottamaan asioista opiksi, kuten nyt tämäkin Ukrainan sota osoittaa noiden lennokkien kohdalla? Ne ovat halpoja ja olisivat suurina määrinä valtava pelote Venäjän joukoille. Äly hoi, Suomen päättäjät ja armeijan herrat.

Maanpuolustaja

Kuntalakia on uudistettava siten, ettei kunnanjohtavien viranhaltijoiden lähisukulaiset voi olla kunnan lottamustoimissa; pitäisi kyllä olla itsestäänkin selvää ilman lakiakin! Uskottavuus julkissektoriin on muutenkin jo koetuksella.

Tarkkailija

Vanhemmat ja ammattikasvattajat älkää kasvattako lapsia liikaan kiltteyteen, sillä kiltttejä ja oikeudenmukaisia ja epäitsekkäitä ihmisiä vaan kiusataan, syrjitään ja käytetään röyhkeästi hyväksi, eikä heitä puolusta opettajat eikä papit eikä liioin lääkärit tai oikeuslaitoskaan. Suomi ei ole sivistysvaltio ja oikeusvaltiokin vain isoille herroille ja rikoksen tekijöille, vaan uhreille ei!

Sorrettujen pedagogi

Rockefeller hot ribs, smoked chili pork, pibil chicken, wanted Tomahawk steak. S ja City ilmoituksissa. Nyt liikutaan harmaalla alueella. Vai ovatko Nato-yhteensopivia.

Hanski 47