Sano se | "Loppuiko kaupungilta sahasta virta"

Ruokailutavat, biokaasu ja ulkoilureitit ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Lehtikuva juhla-aterialla olevista 9.-luokkalaisista. Pojat hattu päässä. Eikö kukaan opettanut, että hattu pois päästä. Näytti pahalta.

Ruuan ja juhlan kunnioitus

Kesä on vähän sellaista tingeli-tangelia.

Kesämieli

Miksi biokaasu maksaa Mikkelissä 1,92e/kg ja Imatralla 1,38e/kg? Samat verot valtiolle maksetaan (LS 11.3.-22) myös Etelä-Karjalassa.

Ihmetyttää

Puumalassakin on raja kuinka lähelle rantaa saa rakentaa. Ei näköjään koske ravintoloita.

Vasta mökin rakentanut

Maailmanmestareiksikin tähtäävät hoitavat oman tonttinsa, mutta tarvittavan kurinalaisesti osana joukkuetta. Oppivelvollisuus vaatisi tätä samaa. On oltava joku pomo, joka sanoo mitä ainakin on osattava ja mistä täytyy oppia huolehtimaan. Meillä on valta olla tuottamatta yhteiskuntaan osattomia.

Neuvo

Olipa upea messu t-kirkossa 22.5. Kuuluvuus ok, osattiin käyttää mikrofonia. Ja puhe mielenkiintoinen. Kiitos Jyrki K ja siunausta!

Eikka

Kävin eilen ulkoilemassa Kalevankankaalla ja olin yllättynyt uusista hyvistä reittimerkinnöistä. Kävelin karhunkiertämän enkä eksynyt enää, kuten vielä vuosi sitten. Kiitos näistä selkeistä opasteista, ne kyllä palvelevat meitä maastossa patikoivia hienosti! Toivelistalla olisi vieläkin pitempiä hyvin merkittyjä polkuja.

Seija Nupponen

Loppuiko kaupungilta sahasta virta, kun sahuri lopetti kesken raivauksen. Näin tapahtui Vaahterakadulla tänä keväänä.

Kaupunkilainen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka