Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ei voi enää helpommaksi pysäköinti tulla"

Haukkuvat koirat, voikukat ja apinarokko ovat muun muassa aiheina tekstaripalstalla.

Kiitos toriparkkiyhtiölle uuden kännykkäpohjaisen järjestelmän käyttöönotosta. Ei voi enää helpommaksi pysäköinti tulla! Hienoa!

Iloinen Autoilija

Hatunnosto, aplodit ja peukkuja talousneuvos Tuupaiselle hänen 29.5. LS s. 6 "Maksaisimmeko erillisveroa?"-artikkelistaan! Eipä ole monenkaan tiedossa, että me kaikki yli 18v äänioikeutetut suomalaiset mm. maksamme valtion kassasta 986 e/v = 4,4 miljardia e/v maahanmuutosta plus kehitysavusta! Sitten ihmetellään, kun rahat eivät millään riitä mihinkään, vaikka velkaa ottaisi?

Huh, huh

Mitä ne vouhottaa apinarokosta varsinkaan kun se ei tartu herkästi ja paranee täysin? Vastaa vesirokkoa.

Mopo keulii ja pahasti

Ihmeellistä, että kouluilla on velvollisuus ilmoittaa siitä, tästä ja tuosta oppilaan asiasta, mutta huoltajilla ei ole oikeutta puuttua nuorensa asioihin. Jos lapsia tehdään, heistä täytyy huolehtia ensisijaisesti vanhempien. Lapsi saa oikeuksia vastuunkannon myötä.

Huolehtija

Olen laihtunut kilon. Alkaisinko laihdutusterapeutiksi?

Epätietoinen

Kun ihminen ei enää uskalla mennä tanssimaankaan täytyy kysyä että ketkä siellä ei osaa tanssilattiaetikettiä? Ei tanssin iloon tarvita kursseja. Rohkeasti tanssimaan sitä mitä osaat ilman että joku määrää tai kuuluu seuroihin.

Omilla askelilla!

Voimia Satu että jaksat hoitaa heikompien ihmisten asioita. Maksuhäiriömerkinnät, lääkkeettömyys ja rahattomuus rapauttavat liian monen ihmisen elämän. Asuntoa ja elämää vailla on monia mikkeliläisiä.

Asiasta

Kysellään, että mihin pannaan Riihelä. Kunhan ei vaan haloseksi halosen paikalle ! Ikävä tulisi entistä.

Apuva

Iloitseeko isäntäväki vuorokauden ympäri haukkuvasta koirasta? Vai tuottaako iloa maaseudun rauhan rikkominen ja lähiseudun asukkaiden häirintä? Haaveissa rauhalliset illat ja korvatulpattomat yöt.

Häiriötä

Ihana voikukkaketo tuossa pihalla... ei varmaan kauaa kun se tullaan niittämään pois melkein mustale mullale kuten ennenkin.

Ei oma piha, vaan vuokratalon