Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Epikriisi osoittaa lääkärin paneutuneen asiaan"

Lääkäripalvelut, parkkimaksaminen ja pakettien noutopisteet ovat muiden aiheiden ohella esillä tekstaripalstalla.

Miksi pakettien noutopisteitä sijoitetaan paikkoihin jotka ovat kiinni aukioloaikana, ihmisiä juoksutetaan turhaan paketin perästä?

Stellan Candyt

Nyt vaihtoon Siiskonen ja Riihelä. Eikä enää suojatyöpaikkoja.

DirtyHarry

Kiitos Ikioman Olli Tolppola. Selkeä, kieliasultaan ja asiasisällöltään virheetön epikriisi osoittaa lääkärin paneutuneen asiaan ja kuunnelleen, mitä asiakas on kertonut vaivastaan.

Kiitos

Hei! Hirvensalmen uudessa päiväkodissa ei ole mitään vikaa. Omppu on rakennettu juuri oikeaan paikkaan. Vanha päiväkotikin oli siinä. Ompusta on lyhyt matka joka paikkaan, jopa luontoretkelle pururadalle!

Hirmu tyytyväinen kuntalainen

Haloo Mikkeli, eikö Riihelä ole Turkin esimies aiemminkin, ei ottanut kantaa tai vastuuta vesilaitoksen kustannusarvioylityksistä! Kaupunkia pitää kehittää ei tuhota, Riihelän visiot ovat käsittämättömiä. Kannattaisi hänen itse alkaa yrittäjäksi, niin näkisi mistä sen rahan saa vaiko ei saa, jos ei ole osaamista yrittämisestä! Veromarkkoja on helppo käyttää, kun ei ole velkavastuussa!

Johto vaihtoon

Stellan parkkiautomaatilla kymmenen ihmisen suma. Takanaolevat näkevät rekisterinumeron. Yhdellä puhelinsoitolla saa halutessaan selville auton omistajan nimen ja tiedot.

Missä tietoturva?

Varhaiskasvatus. Suunnitelkaa valistusvuosi vuodesta 2023. Hyvät elintavat kaikille tietoon ja osalle tarpeeseen. Tasapuolisesti kaikki värittämään vihanneksia, ja hammaskeijuja askartelemaan. Terveys, hammasterveys, hyvä uni ja vitamiinit tutuiksi.

Painopiste

Koulut ensi vuonna valistuksen voimalla ehkäisemään kaikkea epäkohtaa. Hyvät tavat kunniaan.

Piste

Tikanpellon päiväkodin lapset kiittävät sähköpaja Leppästä pihajuhlien tarjoiluista.

Kiitokset

Ekonomisti Tuomas Malinen sanoo Uudessa Suomessa että lähiaikojen nälänhätä Suomessa tarvitsee vain kaksi asiaa. Ne ovat: (syystä tai toisesta) koemme neljännen katovuoden perätysten, ja globaali ruokakriisi sulkee kansainväliset ruokamarkkinat, kun maat alkavat suojella omia ruokavarantojaan. Hallitus on kuin "hoo-moilanen" joka ei tee yhtään mitään. Se ei yksinkertaisesti välitä.

Kohta nälkä?

Minäpä kysyn teiltä kaikilta venäläisiltä, miksi olette tullut suomeen, jos kotimaa on maailman paras ja oikeuden mukainen maa. Menkää ihmeessä takasin tuskin kukaan suomalainen teitä estelee.

Sirpa