Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ritzin äänentoisto päihittää Mikaelin"

Skuutit, terveydenhuolto ja Mikkelin poliitikot ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheiden joukossa.

Skuutteja eli sähköpotkulautoja on tien poskessa joka puolella. Joku voisi keräillä niitä sieltä pois, koska ne ovat ihmisten tiellä kulkiessa. Näkövammainen ei näe lautaa ja voi sattua vahinko. Ihmetyttää myös, kun ei ole kypäriä päässä ajaessa.

Huolestunut jalankulkija

Jos Trump olisi Amerikan presidentti, Ukrainan sotaa ei olisi tullut.

Mielipide

Että herran isä onko totta, että viikon lopulla poliisin täytyy turvata lastentarhoja, että miten tähän on tultu.

Ihmetyttää

Ihme&kumma! Ei ole vielä Urpolan lenkkeilyreittien reunuksia niitetty klaniksi! Säästäiskö kaupunki rahnaa ja luontoa!? Antaisko silmäniloa? Ai niin, niittokoneet tuleekin ulkoilureiteille perinteisesti heti kun kukat kauneimmillaan.

Sur(is)eva pörriäinen

Elokuvateatteri Ritzin äänentoisto päihittää Mikaelin. Konserttien äänimaailma on nyt digitalisoitavissa ilman tason laskua. Emme tarvitse enää kunnallista marginaalimusiikkia, emmekä Mikaelin remonttikuluja.

Nauhoitukset käyntiin!

Kiitos kaupunki kuntoilulaitteista.

Toivoisin S-pankilta parempaa tietämystä omista toimistaan Mikkelissä. Ammattitaitoista tai edes numerolukutaitoista maaseudullekin, kiitos.

Toive

Mitäs minä jo olen sanonut sieltähän se uskonto tulee, toivon ettei tapahdu vielä ennemän pahaa kun jo on tapahtunut.

Sirpa

Voi p*le tätä terveydenhoitoa. On meillä satoja miljoonia maksanut sairaala mutta päivystyksessä ei pääse lääkärin vastaanotolle vaikka mikä olisi. Pitäisi varmaan ottaa makuupussi ja tyyny mukaan ja viereen lappu että herättäkää kun tämän nimistä henkilöä huudetaan.

Potilas

Stellan parkkimaksuautomattila ei tarvitse jonottaa, kun lataa puhelimeen Movey sovellutuksen, ajaa sisään ja ulos ja sillä selvä.

Eläkeläinen

Sirpa lausui oikein: miksi venäläiset tänne ovat halunneet koska heidän Suuri ja Mahtava neuvostoliitto on mukamas paras maa??? Olen asunut töitteni johdosta siellä kolmessa kaupungissa, Moskova lähin. Siitä eteenpäin niin jäi käsitys venäläisistä ja tavasta elää.

Vine

Kiitos kaupunki kuntoilulaitteista ja ihan huipuista senioriporukan kahdesta ohjaajasta Urskissa. Kyllä kelpaa jumpata ja venytellä ammattilaisten ohjeilla!

Jumppaaja

Nyt jos koskaan eli tulevissa kunnallisvaaleissa on syytä vaihtaa suurin osa Mikkelin valtuuston väestä. Nämä vanhat vuosikymmeneniä asioita "hoitaneet" riitapukarit voi kävellä takaisin hiekkalaatikon reunalle vaihtopenkille miettimään, opettelemaan yhteistyö- ja käytöstapoja. Päivittelemään fb kautta tärkeinä pitämiään asioita. Usko demokratiaan mennyt.

Äänestäjä

Kiusaajien suojelijat, kiusaajat on murhamiehiäkin pahempia! Kiusaajat vie ihmisiltä terveyden, työn, luottotiedot he ajavat ihmisiä itsemurhiin , jokainen. Kiusaajan suojelija on yhtä paha kuin kiusaajat, itse kukin miettimään onko syytä käydä tekemässä rikosilmoitus esimiehestään, vinkki käykää yhdessä tekemässä!

Mies

Nimim. "Missä tietoturva": Ajatella, jos joku näkee sinut autossasi tiellä, niin yhdellä tekstiviestillä näkee myös kuka omistaa autosi.

Äly hoi

Minä ammattilaisena muistutan vanhempaa ja vastuutan vanhempaa noudattamaan sovittuja käytäntöjä. Emme voi kaikkien mieliksi ja ehdoilla toimia, siksi toisella osapuolella on vastuunsa myös. Jos haasteita toimia yhteisen hyvän ehdoilla, perhe tarvitsee tuen päästäkseen tavoitteeseen. Asian ei voi antaa olla, jos haluamme yhteiskuntaan itseohjautuvia ihmisiä. Vaadittava ajoissa.

Hyväksi