Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Eikö oven toppariin ole varaa"

Ruuan hinta, luottamustehtävien hoito ja lukion lakkautus ovat muiden aiheiden muassa tällä kertaa keskustelussa tekstaripalstalla.

Mlin etä- ja aikuislukio on kaikessa hiljaisuudessa päätetty lopettaa tähän kevääseen! Tulos: työttömiä opettajia, epätietoisia opiskelijoita, pettymystä, surua, katkeruutta. Kuinka käy esedun kaksoistutkintolaisten? Taas sulka hattuun, Mlin päättäjät!

Kyllästynyt

Yhteiskuntamme kompastuskivi alkaa olla tietämätön, ymmärtämätön, välinpitämätön tai vastuuton vanhemmuus. Sen oikaisemiseksi kun tarmolla tartuttaisiin, moni ongelma helpottaisi.

Sanon minä

Hyvä Sirpa, kirjoitit sen mitä moni ajattelee. Meitä on paljon jotka ajattelevat samoin.

Mummeli

Suomessa asuvat venäläiset vastustavat Natoa. Menkää takaisin Putinin turvaan. Itäraja on nyt ja aina oleva Suomelle arvaamaton ja suurin uhka.

Sotaveteraani

Henkilö luottamustehtävässä äänestää tyhjää, mikä merkitys hänellä on ko tehtävässä ilman mielipidettä. Aivot narikassa vai hyväveli.

Urheiluliitto

Ruokatavaroitten hintoja kaupoissa nostetaan ihan älyttömästi. Olen jättänyt lääkkeitä ostamatta, että saan ruokaa. Sitäkin entistä vähemmän ja halvempaa.

Mummo 92 v.

Taitas olla parempi, että lapsi syö suolalla maustettua ravinteikasta oikeaa ruokaa, kuin ravintoköyhää suolaista ranskalaista, sipsii. Vanhempi saa päättää, yhteiskunta joutuu vastaamaan.

Ei noin voi olla

Missä on huoli-ilmoitus jolla aikuinen voi pyytää lääkäriaikaa toiselle aikuiselle? Lakiko kieltää täysi-ikäisestä omaisesta (ei vanhus vaan sairas) huolehtimisen mullan päällä? Sossu eikä hoitaja ole lääkäri? Rahaa lääkäreihin ja ei kiireellinen päivystys kuntoon.

Antaa vai ottaa?

Kun Mikkelin sairaalan seinät on taidelasia, eikö oven toppariin ole varaa kun halon kappaleesta.

Kompastunut

Kiukuttaa, miten elintarviketeollisuus, tukkukauppa ja vähittäiskauppa vievät valtaosan maataloustuottajien työstä. Kuluttajalla on matti kukkarossa.

Vanha emäntä

Hyvä kirjoitus Marita Oravalta. Puet sanoiksi monen veronmaksajan ajatukset Mikkelin nykymenosta. Näin ei voi jatkua.

Tyytymätön maksaja