Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kiitokset Rakuunasoittokunnan hienosta konsertista"

Konserttikokemus, ostoskärryt ja tilliliha ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Kiitokset Rakuunasoittokunnan hienosta konsertista monipuolisine ohjelmineen Mikkelin Kirkkopuistossa Jalkaväkimuseon 40-vuotisjuhlan kunniaksi!

R

Kyllä minä niin tykkäsin tillilihasta koulussa. Olisiko pienessä kyläkoulussa ollut emännällä taitoa tehdä hyvää kun hernekeittokin jäi mieleen herkkuna.

60+

Sale-kaupan ostoskärryjen reunat turhan korkeat.

Kylkikipuinen

Jonkun kaupungin työntekijän myötävaikutuksella tuotiin Porin Ässien koppi torille! Paras myyntiaika, mitään ei tapahdu! Kuvastaa takana olevan kaupungintalon toimintaa! Sehän piti jo syksyllä siitä viedä pois!

Ihmettelijä

Marita Oravan mielipidekirjoitus 3.6. oli kielellisesti hauskaa ilmaisua ja asiaakin se oli.

Äidinkielifani

Laitetaan vaan hyvinvointikeskukset kiinni, ja vähennetään muitakin palveluja. Ihmiset joutuvat miettimään, miten asioihinsa pystyy vaikuttamaan itse. Valinta on monessa tapauksessa oma, miten elää, ja miten voi. Suomessa on vielä hyvä elää, jos tietää, mistä hyvä elämä koostuu.

Onni pienestä

Tehkää laki, että joka taloyhtiössä pitää olla oma talonmies, joka vastuuttaa asujansa osallistumaan. Hänen on oltava järjestyksenvalvoja/ elintapaohjaaja/ perheterapeutti. Jos asut, asu ja elä sääntöjen mukaan.

Yhtiövastike

Digilääkäri? Olenvastaanotolla, lääkäri katsoo tietokonetta, ei minua, lääkäri tutkii tietokonetta, ei minua, lääkäri kirjoittaa koneelle, ei puhu minulle. Saan tiedon - koneelta - "kannasta" jos tiedot ilmestyvät joskus - aina eivät ilmesty.

Kokenut