Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Raakapuun tuonti korvattava kotimaisella puulla"

Teollisuuden puuhuolto, perussuomalaisten mielipiteet ja talojen purkaminen ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Yhteistyötä vaaditaan perusuomalaisissa mutta omaa mielipidettä ei saa julkisesti sanoa. Onhan leikkiä tämä joka vie kaupunkiamme kuralle.

Äänestäjä

Ellei puunjalostusteollisuuden toimintaa haluta rajoittaa, on Venäjältä pysähtyneen raakapuun tuonti korvattava pääasiassa kotimaisella puulla. Metsien suojelu ja käyttö joudutaan sopeuttamaan uuteen tilanteeseen metsien kasvun ja kestävän kehityksen mukaan.

Metsäveteraani Mikkelistä

Nyt kaikkien "sairaanhoitajen" täytys lukea Riitta Paasivuoren kirjotus ja toivon että teette sen varmuuden vuoksi kahdesti.

Pääsin turvallisesti kotiin.

Sirpa

Kiitos sille ystävälliselle miehelle, joka auttoi minua Kalevankankaalla. Olin lenkillä ja sokeri laski liian alas. Pääsin turvallisesti kotiin ja oloni parani. Kiitos vielä kerran.

Mummeli

Juha Riihelä pidä näppisi erossa Haukivuori-talosta, saithan tuhottua jo kansakoulunkin jossa pääsin aikanaan seuraammaan koulun rakentamista sekä käymään koulua. Eihän kyseinen henkilö pysty toimimaan kehitysjohtajana jos purkaa kaikki mitä toiset ovat suurella vaivalla rakentaneet meidän käyttöömme. Harmittaa suuresti miten kalliiksi kaikki Riihelän toimet ovat tulleet ja tulevat näköjään jatkossakin. Ei tosiaankaan mikään "kehitysjohtaja".

Eino

No nythän on perussuomalaisilla puheenjohtaja. Vie kannattajiltaan syyn äänestää puoluetta pyydellessään anteeksi suorasukaista ja totuudenmukaista kirjoitusta kaupungin käytännöistä. Ja kaiken lisäksi Oravan teksti oli täyttä asiaa.

Mikkelin Macronko?

Erittäin hyvin kirjoitettu 3.6. Marita Orava! Onneksi PS irtisanoutui, tuossa kirjoituksessa kun oli järkeä.

Ihan Mikkelistä