Sano se | "Tyttölyseossa oli tosi hyvät ruuat"

Entisajan kouluruuat, vieraslajit ja taidenäyttely ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Mikkelin tyttölyseossa oli 1960-70-lukujen vaihteessa tosi hyvät ruuat, tillilihakin maistui. Ruoka siihen aikaan tosin piti huoltajan maksaa.

Emännille kiitos

Eiköhän jo olis korkea että meidän hallitus kuin eduskunta tulis meidän tavan tallaajien tasolle ja jättäsivät kapulakielen ihan kokonaan Putinille ja muualle kuin suomeen, joohan.

Sirpa

Jokainen kitkemään omilta mailtaan vieraslajit sakon uhalla. Valtion mailta he, jotka eivät kartuta valtion kassaa veroilla, tukien menetyksen uhalla. Tontit, tien varret monimuotoisiksi.

Keino

Moni odottaa, että toinen tervehtii ensin.

Itsekin odotan

Tupakka kielletään ja kannabis vapautetaan.

Että näin

Taidemuseon meneillään oleva näyttely selkeytti omia "juttujani".

Kiitos näyttelystä

Jos on koteja, joissa lapset eivät näe, koe, opi normaaleja elämäntaitoja. Varhaiskasvatuksen pitäisi ainakin siinä tapauksessa mallintaa peruselämäntaidot. Ylisuojelu ei tue arjen elämään oppimista.

Vasta lämmin, tuli kuuma

Nykyään ei kukaan järkevä lähde Hirvensalmen kunnallispolitiikkaan vääntämään. Paras ja osaavin aines on aina savustettu pois! Johtavat virkamiehet ja Keskusta katsokoon peiliin. Hirvensalmea riivaa kantasukujen kirous, paikka on Jumalan hylkäämä, josta eläkeläisetkin haluaa pois. Jääköön Keskustan ydinjoukko ja johtavat virkamiehet keskenään pelaamaan vaikka " mölkkyä"!

100% muutoksen puolesta

Metsien hiilinielusta eli kasvun ja hakkuupoistuman erosta levitetään valheellista tietoa (mm. Luontopaneeli). Metsät ei voi olla päästölähde, kun vuotuinen poistuma on jatkuvasti 25-30 milj. m3 pienempi kuin kasvu, joka on yli 100 milj. m3/v.

Metsätietoa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka