Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Suomessa on pelottavan vähän aseistusta"

Kaavoitus, hoitajapula ja palkkaharmonisointi ovat tällä kertaa esillä tekstaripalstalla.

Lotjanlahden ja Sahanlahden välinen pieni niemi on kaavoituksessa merkillä am, maisemallisesti merkittävä alue. Nyt sinne rakennetaan.

Mihin hävisi am?

Hyvänä säästökohteena potkut saaneen Halosen ensi vuoden virka maksaa eläke- ja autoetuineen 200000 e vuosi.

Kuka keksi moisen

Ensin tuli korona, sitten Ukrainan sota ja Nato. Tätä soppaa yritetään syöttää kansanedustajille. "Ruokahalua" ei tunnu olevan joillakin: kyselyihin ei vastata ?

67v

Sanompa jo toisen kerran että ihmettelen mites venäläiset ei ole ottanut sotaan mukaan uskontoa, no sieltähän se tuli, että soppa eikun paranee, mutta me ollaan kotimaassa jokainen supi suomalainen.

Sirpa

Hoitajaongelma poljettiin työpaikoilla vuosikymmeniä sitten. Nyt syytetään hoitajien puutteesta mitoitusta? Kun kohtelet sijaisia, vakituisia ikään katsomatta hyvin he eivät jätä työpaikkaansa. Lähihoitaja ei tule vastuulliseksi sairaanhoitajan tehtäviin. Vastuiden ylitys syyttelyllä ei tuo tekijöitä.

Koulutus ja käytös, kiitos!

Essoten palkkaharmonisoinnista. Milloin rahat tulevat? Kuuluu saada takautuvasti parin vuoden ajalta. Ihme vetkuttelua.

Rikosilmoitusko tehtävä

Hirveästi kehutaan että Suomessa on jopa Euroopan vahvimpiin kuuluva armeija tykistöineen. Tämä on illuusio. Älkää ikinä väheksykö Venäjän voimaa. Suomessa on pelottavan vähän aseistusta. Tarvittaisiin vähintään 5-10 kertainen määrä tykkejä panssarinyrkkejä ja kaikkea. Ammuksia rajattomasti. Naton varaan ei saa laskea mitään.

Näin on

Hienoa, että v. 2021 hakkuumäärässä on monessa maakunnassa päästy metsien mahdollisuuksien mukaiselle tasolle hyvinvointia luomaan. Suunnitteen mukaisissa hakkuissakin puusto Suomessa lisääntyy 20-30 milj. m3/v, kun huomattava osa metsistä on hakkuutoiminnan ulkopuolella.

Hyvää kehitystä