Sano se | "Variksenpelätti hakee työtä mansikkamaalta"

Kesätyöt, säästöt ja venetrailerit ovat tällä kertaa aiheina tekstaripalstalla.

Ammattitaitoinen variksenpelätti hakee työtä mansikkamaalta. Yli kymmenen vuoden kokemus kaikenlaisista töistä mansikkamailla. Arvoisat vastaukset palkkatarjouksineen Sano se -palstalle.

Varma pelätys

Lapsetko syynä kaupungin ongelmiin, kun miljoonia valuu muualle. Lastenko päiväkotien tunneista vähentäminen pelastaa kaupungin talouden. Kuka uskaltaa puuttua?

Ajatelkaa

Nyt kun sopimus syntynyt, kaikkiko jaksavat tyytyväisinä porskuttaa työssään. Jos työn luonne, epäkohdat, vastuukysymykset, monet päällekkäiset toimet, epäolennaisuudet, jotka kuormittavat ihmistä, ei muutu miksikään, minä en ainakaan ala peliä.

Arvoni

Tiivistäkää lakisääteiset toiminnat. Oleelliset terveydenhuollon ihmisten terveyttä edistävät ja ylläpitävät toimet voimiinsa. Ikävää, että ihmiset sairastuvat, kun ei puututa ajoissa. Ei saa katsoa läpi sormien. Rahaakin menee hukkaan.

Äkä

Miksi Haukivuoren satamassa venetrailerit pysäköidään kioskin eteen. 50 metrin päässä olisi tilava niille merkattu alue. Varmaan laiskuus on niin hyvä lahja.

Miksi näin

Ettäkö Turkin valtioko se on venäläisten kera pistää maailmaa uusiin puihin eli äitini aina sano muista mitä pienenmpi mies sitä suuremmat luulot sillä itsestään on ja varmasti tosi on.

Sirpa

Häirinnän kriteeri täyttyy, kun kohtelun häirinnäksi kokenut ilmaisee tyytymättömyytensä. Vahvistakaa itsetunto terveeksi. Silloin ääripäät, sekä kiusaaminen, että häirinnän kokemus vähenevät. Tarvitaan tieto ja ilmaisutaito.

Älyä jo

Miun juuret. Houkuttelee jo nyt. Emola ja pikkukahvila.

Huippua

Suomessa on hakattu metsiä vuosikymmeniä niiden mahdollisuuksia vähemmän ja puuston määrä on jatkuvasti lisääntynyt. Kun sitten yhtenä vuonna hakkuut nousevat suunnitteen tasolle, se onkin järkyttävä romahdus! Jokin tässä mättää.

Ihmetyttää

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka