Sano se | "Pakko lähtee liikkeelle, ehkä ihan hyväkin juttu"

Mikkelin politiikka, työterveyden asiakaspalvelu ja linnut ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Mitä ne oikein pelkää tuolla mastaloustoimistossa "kunnanmäellä" kun ovat aitojen ja lukkojen takana nämä virkailijat? Pelkääkö he äkäisiä jusseja?

Aidat

Nato on onnistunut tekemään lausunnoissaan sitä, mitä Venäjä odotti. Kuka vetelee naruista Turkkia ja Unkaria ym. maita?

67v

Aikoinaan kuuntelin verkosta kaupunginjohtaja-kisan loppuvaiheen ehdokkaiden "esittelyt". Paikallisuutta edusti teknisen toimen pomo. En löytänyt numeromuuttujia kummempaa sisältöä. Halosen näkemykset vakuuttivat uuden mikkeliläisen. Vuosia kokeneempana: mahdoton tehtävä täkäläisessä poliittisessa kulttuurissa? Ratkaisuja ei pystytä tekemään, niitä perutaan tai ainakin kalliit konsultit tuottamaan suositeltavat ratkaisut.

Piiri pieni pyörii

Höristin korvia, että joutsenia pitäs saada metsästää eli pitääkö kaikki linnut tappaa vai pitääkö minun ruveta viljelemään taas perunaa, että saan joutsenet takasin pelloineni.

Hirvensalmi on unelmien kesänviettopaikka.

Sirpa

Hirvensalmi on unelmien kesänviettopaikka, maalaisidylliä parhaimmillaan. Kumpa voisikin asua täällä paratiisissa läpi vuoden.

Onnellinen

Kiitos Etelä-Savon työterveydelle, ennenkuin se myytiin Pihlajalinnalle!! Omistajanvaihdos on floppi: 23 minuuttia odotin puhelimeen vastaamista! Ajat menivät elokuun puoleen väliin, lääkärin soittoaikaja ei ollut! Menenkö yksityiselle vaivojani valittamaan, kun työterveyteen ei pääse!!

Huonoa palvelua saanut

Kyllä ne lokit löytää uuden pesimäalueen, muuttaahan ihminenkin, jos maisema ei ole sopiva.

Ruuben

Riihelä sanoo tiistain lehtijutussa että VR:llä ei ollut taloudellisia edellytyksiä maankäyttösopimukseen. Riihelää viedään neuvotteluissa kuin sitä kuuluisaa litran mittaa. Olisi mukavaa kuulla mitkä ovat ne Mikkelin taloudelliset edellytykset lisätä taas kerran kaupungin vastuita ja mahd. ostoon liittyviä riskejä.

Hölmölä

Yleensä hyvätuloiset päättäjät voisivat vaikka vain viikon yrittää elää rahalla, jonka tuen varassa elävä lapsiperhe tai pienituloinen eläkeläinen saa. Silmiä avaisi varmasti, että jotain tartteis tehdä. Yhteisölliset ruokalat köyhille avuksi. Pakko lähtee liikkeelle, ehkä ihan hyväkin juttu.

Liike on lääke

Pankalassa ei minkäänlaista leikkipaikkaa lapsille rannasta poistettiin keinut ym. Miksi lapset taas sivuutettiin aikuisille kentät ym.

Mummin kullat

Kysykääpä itseltänne seuraava kysymys huoltoaseman kohdalla: mikä on venäläisten omistama huoltoasema? Jos ette keksi, niin kysy kaverilta. Ja käännä rattia toiseen suuntaan!!

Aina oikeassa