Sano se | "Mikkeli on ihana mesta edelleen"

Ambulanssipalvelut, hiilinielut ja Niinistön vaikutusvalta ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Työtaakan alle uupumiseen vaikuttaa kantasuomalainen itse. Kustannuksia mielenterveystyöstä voi säästää: ihmismäisyys, työvoiman riittävyys, työyhteisön käytös, työtavat ja ongelmien kuuntelu. Työterveyden hinnan käsittää vasta kun se itseltä viedään.

Vedätys ei auta!

Ihmiskunnalle olisi parasta, kun lopettaisi syömisen.

Järki käteen

Sen siitä saitte kun halusitte Suomen aikoinaan eu:hun. Puukaan ei ole eu:n mielestä uusiutuva luonnonvara. Järkyttävää. Tämä on vain yksi esimerkki eu:n päätösten järjettömyydestä. Minä äänestin ei, enkä totisesti ole katunut.

Mielipide

Mitä Mäntyharjussa tekee ambulanssi, kun ei tuo mikkeliin 95-vuotiasta sydänpotilasta, pitää ajaa taksilla. Kuka vastaa, jos tulee sydänkohtaus taksissa, järjetöntä toimintaa.

Lähiomaiset

Hiilinieluoppia vihreille: Kun vanha metsä kasvaa vuodessa 2-3 m3/ha ja nuori metsä yli kymmenen, nuori metsä sitoo hiiltä 5-kertaisesti.

Metsätietoa

Hei, Mikkeli on ihana mesta edelleen ei se ole ongelma. Kun ei ole työtä eikä hoitoa, velkaa on liikaa ja lääkäriin ei pääse alkaa mieli mustua. Levittäytyvä teksti on pahaa oloa jonka kuuluukin kuulua. Kaupunki on edelleen ihana ja kutsuva, kun käyttäydymme itse hyvin. Ilman äksyilyä syyttömille vois olla alku.

Tsemppiä!

Tekikö entinen Kallioniemen isäntä Ravantti kiusaa kaupungille, kun ei irtisanonut vuokrasopimusta irti jo huonon tappiollisen kesä 2021 jälkeen, jotta kaupunki olisi voinut hakea syksystä alkaen uutta isäntää, eikä vasta nyt! Toivottavasti uusi yrittäjä löytyy pian!

Pohtija

Suomi on nyt sotiemme jälkeen vaarallisimmassa tilanteessa kun natoon ei päästä ja Venäjä uhkaa ottaa alueita itselleen mahdollisimman paljon. Nyt tarvitaan raskasta aseistusta niin paljon kuin mahdollista. Hallitus, vetoan teihin. Laittakaa puolustus niin vahvaksi että Venäjä ei uskalla hyökätä maahan.

Vetoomus

Samaa mieltä E-S työterveydestä, ennen hyvää palvelua, nyt jonottamista ja ei oota. Hyvä työterveys on yksi työssäjaksamisen osa, sitä ei enää ole.

Asiakas

Trump kertoi v. 2017 presidentti Sauli Niinistöstä, että hän on maailman vaikutusvaltaisin mies. Se on totta tänäänkin, eikä Suomessa suosita terroristeja, kuten Turkin presidentti väittää. Putinin järjettömyyden ansiosta Nato tuli meille ajankohtaiseksi.

AES

Jos meinataan, että kaikki kouluttautuvat ja kykenevät itseohjautuviksi täystyöllisiksi, voi ihmisen asioihin ikävä joutua puuttumaan paljon aiemmin. Elämisen perustaitoihin rotia ja kouluissa vaatimus laadukkaasta suoritustasosta.

Veronmaksajaksi mars

Kertokaa, mikä on tukityöpaikan merkitys ihmiselle itselleen. Kaikista ei ole eikä tule valtionjohdon toivomia kouluttautuneita pärjääviä työntekijöitä. Erillisiä tukityöpaikkoja erilaisille työllistyjille on oltava.

Elämä hallussa

Moni voi tulla vähän pienemmällä toimeen. Jokainen voi nähdä kaiken hyvän, pienenkin hyvän lähellä, ja olla kiitollinen siitä mitä on. Ilmaisia hyvänmielen lähteitä löytyy kyllä.

Kotiseutu

Mikkeli on vi..n hyvä kaupunki, älkää antako "kalkkisten" pilata sitä. Nuoret, nyt on teidän aika.

67v

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka