Sano se | "Et ole maailman napa kaupassakaan"

Kesätyöläisten kohtelu, Essoten palvelut ja VKK ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Minä voin hyvin kun, hoidan vastuuni ja tunnen olevani hyväksytty, syön terveellisesti, lepään, palaudun, liikun. Tunnen rajani. Ystävät ja arjen pienet ilot ovat kantava voima.

Toimii

Puumalan seurakunnan vuoden 2021 tilinpäätöksestä ei ole julkisuudessa hiiskuttukaan! Positiivista tulosta ei haluta seurakuntalaisten tietoon.

Pettynyt seurakuntalainen

Mistä elimistösi saa tarvitsemansa vitamiinit ja hivenaineet? Kuka vastaa siitä, että lapsen elimistö saa omansa? Kasva ja voi hyvin, toivottavasti elämäsi loppuun saakka.

Enna

Kesätyöntekijät ovat aloittaneet. Keskiviikkona todistin kahdessa kaupassa, kun asiakas motkotti kassatyöntekijälle täysin heihin liittymättömiä asioita. Ei kassatyöntekijä valitse tuotteita, hintoja tai henkilökunnan määrää. Valita myymäläpäälliköille tai kiukuttele kotona, aikuinen ihminen. Et ole maailman napa kaupassakaan.

Ikävää käytöstä

Elämätön elämä, mitä se on kenenkin mielestä.

Elämä

Essoten palveluista on huonot kokemukset, ja siksi tarvitaan kunnon muutosta ja uusia ihmisiä vastuuvetäjiksi. Muutenhan sama piina jatkuu. Erityisesti ikääntyneiden palvelujen kehittäminen tarvitsee nyt paljon kovempaa osaamista ja siten vetäjän Essoten ulkopuolelta.

Vanhuksen lähiomainen

VKK-puolueen lupa toimia puolueena tulee peruuttaa välittömästi. Vakava uhka Suomen turvallisuudelle!

Njet, njet

Kun laiva uppoaa kaupunginjohtaja ex ja hallintojohtaja haluavat hakea muualle! Nyt E-S hyvinvointialueen päättäjät. Jos ei ole osannut hoitaa kaupungin taloutta ei osaa hyvinvointialueen talouttakaan hoitaa!

Ei edes haastatteluunkaan!

Kunpa jokainen maailman maa pystyisi pitämään omista kansalaisistaan huolen. Eläen paikallisilla tuotteilla. Niinhän kulttuurit ovat alkujaan syntyneet. Jos kaikkien saatavilla täytyy olla kaikkea, maapallo ei kyllä tykkää. Ja osa on kuitenkin ilman mitään. Jatkuvan kasvun tavoittelusta irti.

Bkt

Erittäin hyvä kirjotus päiväkodin työntekijästä, miehestä ja miten varhaiskasvatusta voi tehdä monela tavala ja myös miehen malli tässä eronneiden ja karanneiden lapsille.

Kommentti

Tulipa LummeEnergialta tarjous: Sähkön hinta nousee syksyllä +150 %, perusmaksukin +100 %. Liekö tämä edes laillista?

Pöyristynyt sähkönkuluttaja

Tein lupauksen, että ostan kotimaista ja mieluiten lähiruokaa ja myös muita tuotteita. Ei ole helppoa esim. Finlaysonin lakanat tehdään Turkissa siis maassa, joka estää Natoa ottamasta meitä joukkoonsa. Kaupoissa asiointi saa uuden käänteen kun on lupaus mielessä. Nyt joku vetää tähän kahvin, teen, sitruunat ja curryjauheet mutta pieniä poikkeuksia sallitaan.

AaKoo

Kiitos Vesa Kallio 16.6. kirjoituksesta. Täyttä asiaa joka sana.

Peksi

Alkaa tuntua sille, että olisi helpompi olla, jos olisi kutakuinkin lakiin määritellyt arvot, joiden mukaan elää. Jos ei passaa, täytyisi etsiä maa, jossa arvot kohtaa. Kaikille ei voi olla yksilöllisesti mieliksi.

Yhteinen hyvä olla pitää

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka