Sano se | "Turvallinen piha ja terveet sisätilat ja hyvä ruoka"

Muksulan muutto, Sepän kievari ja modeemien synttärit ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Suomen Nato-jäsenyydestä: diktaattorit vievät ja demokratiat vikisee. Utopiaako kaikki?

Salaviisas

Kiitos teille, ihanat ihmiset, jotka autoitte minua saadessani heikkouskohtauksen Rakentajantiellä.

Terttu Pajunen

Kylläpä oli ihana lukea lehdestä, että Katja ja Seppo Pyy ottavat Sepän kievarin haltuunsa. Hyvän palvelun omaavat yrittäjät valmistavat laadukkaat ja maittavat ruuat leivoksineen.

Kaikkea hyvää teille

Polttomoottoriautoilijat maksaa valtavat verot autoillessaan. Sähköautoilijat eivät maksa mitään teiden käytöstä. Sähköautoille määrättävä kilometrimaksu joka vastaa polttoaine veron määrää/km.

Pummilla matkustavat kuriin

Kyl' on aikoihin menty kun modeemitkin viettää jo synttäreitä. Ja kotinettiä tarjotaan huikeaan 295 euron hintaan (norm. 495 e). Netti ja mainoslehdet pursuavat jopa -70 %:n alennuksista. Eikö niitä hintoja voisi kerralla panna kohdalleen, että tästä "alennusrumbasta" päästäisiin. Ja milloin tulevat energian ja bensiinin alennusmyynnit. En ole huomannut yhtäkään ale-ilmoitusta näistä. Päinvastoin. Juuri tuli 100/150 %:n korotusilmoitus sähköön.

AR

Turkin päämies pelaa äärimmäisen itsekästä peliään vakavassa paikassa. Koska diplomatian tiekin näyttää olevan tehoton, niin emmeköhän sentään jätä lomamatkamme Turkkiin tekemättä.

TTV

Mikä on Halosen haukkumisen oikea syy? Mikä on hänen osuutensa päätöksissä? Häädetäänkö Mikkelin viroista muitakin samalla periaatteella? Kuka, ketkä mellastavat ja ovat syyllisiä tai epäonnistuneet?

Yhteistyö

Vaadit parasta vanhustenhoitoa. Se maksaa, onko sinulla rahaa parhaaseen? Vai kannattaisko ostaa omaisuudella omaisilleen oikeaa jos ei itse osaa, ennätä tai ole aikaa. Yhdessäoloa se on ostettu seuralainenkin tai mieleisesi hoitaja tai lääkäri. Yhteistyö julkisen kanssa ja palkkio työstä.

Kiitos!

Onnittelut Muksulan johtajalle. Tällä rohkealla päätöksellä luotte uusia toimintatapoja ja autatte itäisen kaupunginosan päivähoitotilannetta. Turvallinen piha ja terveet sisätilat ja hyvä ruoka. Siellä on hyvä toteuttaa laadukasta päivähoitoa. Työn iloa teille kaikille.

Lasten etu

Liikenteessä sääntöjä osaamattomia. Kas kummaa. Ei enää liikennelaulu koulussa kuulu, eikä moni opi sääntöjä kotoa, niin mistäpä sitten. Jokaisella vastuu, vaan mistä lapsi oppii, jos ei aikuisetkaan tiedä. Miksi hyvät opit on hukattu.

Oho

Kun tiedostaa riskit uhkiin, tietää miten niihin voi varautua ja oikeasti ainakin ajatuksissaan varautuu, on helpompi elää tässä hetkessä. Toivon omavaraisuuteen panostusta, ja ihmisille oppia poikkeusoloihin varautumiseen yhteiskunnan taholta.

Mielenrauha

Miettinen toivoo suojellun rakennuksen osittaista purkua. Epäoikeudenmukaista jos suojeltua rakennusta saa yritys purkaa. Yksityisten henkilöiden toiveita ei huomioida omissa suojelukohteissa. Asiakasomistajana en hyväksy Osuuskaupan väkisin ajoa alueelle. Seuraavaa edustajisto ehdokkaita aion haastatella huolella ennen äänestystä.

Asiakasomistaja

Kirkko neuvoo ei saa vihata, ehkä vähän vihastua, pitää kääntää vaan poskea, antaa anteeksi ja unohtaa jne ect. Miettikään jos teitä itseä kiusataan, syrjitään ja mustamalataan 50 vuotta; itsetuhon partaalle! Ei ole kirkon tehtävä puoltaa kiusaajia!

Raamatusta uusipainos

Nimimerkille Pöyristynyt sähkönkuluttaja: Vastaavanlaisen sähkötarjouksen minäkin sain. Millähän sitä eläkeläinenkään ensi talvena kotinsa lämmittää? Missä viipyy tuki sähköllä lämpiäville kodeille?

Kohta paleltaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka