Sano se | "Mikkelin sairaala-alue on arkkitehtoorinen tosi ruma sekamelska"

Mikkelin sairaala-arkkitehtuuri, hoitajapula ja jätehuolto ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

En ymmärrä, miksi hoitajia ei kouluteta enempää. Taas kymmenissä tuhansissa oli alalle pyrkivien määrä. Ala siis vetää ja on aina vetänyt toisin kuin järjestöt väittävät. Propagandaa. Jopa englanninkieliseen opetukseen haki yli 500, otetaan vain 50.

Opo tietää

Osa lapsista ja nuoristamme on sopeutettava tuleviin työelämän vaatimiin käytäntöihin, löydettävä tahto tehdä työtä. Jo työmoraalin ja työskentelyhalut omaaville on annettava aikaa kouliintua työelämän haasteisiin. Yhteneväiset opiskelun ja työelämän ohjeet jokaiselle. Ohjeet mitä ainakin tarvitaan, ja mikä on riittävästi, ettei yritä liikaa. Mielenterveyden sallimissa rajoissa kehitytään tai kouluttaudutaan työelämässä eteenpäin.

Kultainen keskitie

Pohjanoteeraus Mikaelilta hyväksyä itäistä naapuria kannattavan puolueen kokous tiloihinsa!

Myötähäpeä

Tietyt työelämän alat tarvitsevat oma-aloitteellista ja päämäärätietoista, röyhkeääkin väkeä. Mutta joillakin aloilla pärjää hyvin tietyllä nöyryydellä, jossa toimitaan annettujen ohjeiden mukaan. Kriteerit tietoon ja ihminen itsensä tuntemaan. Kunnianhimoinen ei varmasti vaippoja tyydy vaihtamaan. Toisen ääripään on löydettävä itselleen sopiva, riittävän helppo, kuitenkin työintoa ylläpitävä työ.

Minä ite

Mikkelin sairaala-alue on arkkitehtoorinen tosi ruma sekamelska. Olisi voitu jatkaa alkuperäisellä tyylikkäällä "funkkislinjalla".

Peksi.

Onko mikkelin jätehuolto niin tiukalla, että keksitään uusia osoitteita, joita ei ole olemassakaan ja lasku tulee koitan selvittää missä mennään ja mikä maa mahtaa olla.

Sirpa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka