Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Annettaisiko tien pientareiden kukkia"

Pientareiden niitto, julmat johtajat ja mustat hevoset ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Annettaisiko tien pientareiden kukkia ennen kun niitetään, luonnonkukat kauneimmillaan eikä kaikki vielä edes kukassa. Lupiini myös kaunis.

Nöyrä pyyntö

Karhu jäänyt käpälästään kiinni lailliseen pienpetorautaan ja jouduttu lopettamaan. Loukkuhan on huono kun noin käy taas ja karhu joutuu kokemaan hirvittävää tuskaa. Jokohan olisi aika keksiä sellainen rauta mihin karhu ei kertakaikkiaan saa käpäläänsä.

TTV

Inhimillisen historian julmimmat johtajat olivat Stalin ja Hitler. Suurvalta-aseman Venäjä on menettänyt ja Putin jää historian kirjoihin heihin samaistuneena julmurina.

Järjetöntä

Mikkeli on ravikaupunki, nyt se selvisi! Kaupungin johtajaksi haetaan hevosta, mustaa väriltään. Kyllä alkaa asiat luistamaan kun löytyy hyvä "hirmuja" kaupungin talolle. Hevosmiehet ja naiset onkin jo valittu vaaleilla!

Erkki

Minusta on päivän selvää niin kauvan kun maapallolla on oikeasti miehiä ja naisia, ettei asiat aina mene yksi yhteen ja minusta ei todellakaan näin ei tule olla eli sanon kattokaas "akat peiliin" ja kysykää kuka siellä mahtaakaan olla.

Sirpa

Kun makaat kainaloita myöten itsessään tajuat vaipanvaihdon, ihon ja haavojen puhtauden merkityksen. Siihen saakka onnea odotukseen kunnianhimoa vaativiin ammatteihin ja haaveisiin.

Tiedoksi

Entinen pankkiautomaatti on muuttunut itkumuuriksi. Sellaista tänään.

67v