Sano se | "Ei ehkä poistais lasten keinuja uimarannalta"

Kaupunginjohtajan valinta, pelaaminen ja mopoilla ajelu ovat tällä kertaa aiheina tekstaripalstalla.

Ei ihme jos lapset addiktoituu peleihin jos vanhemmat pelaa tunti kaupalla itse. Haloo, lapset haluavat oikeata elämää ja kanssakäymistä eikä tietokoneella istuvaa vanhempaa!

Sivustaseuraava

Minusta on oikein että abortti lakia tiukennetaan. Minusta vastuu parille alkaa kun sutinoivat keskenään eli minusta toivosin suomen naisille paljon jäitä hattuun, miehillähän niitä ei ole ja uskon ettei koskaan tule.

Sirpa

Eloa yltäkylläisyydessä, välinpitämättömästi. Ole arvostava ja kiitollinen. Moni asia ei ole itsestäänselvyys. Puhdas luonto, ruoka, lähimmäisen rakkaus, tekevä työvoima.

Rentukka

Lueskelin kaup.johtaja ehdokkaista juhannuksena. Sami, jos valittas hänet, 5 lasta, ei ehkä poistais lasten keinuja uimarannalta!

En puolueellinen, toteamus tää

Pakko uskoa kun omin silmin näin miten yleisellä uimarannalla shampoot ja saippuat mukana peseydytään järvessä.

Johan nyt

Ei lopu kiusaaminen Suomessa, niin kauan kun herroille annetaan vapaat kädet sitä harjoittaa virka-asemansa turvin!

Toivonsa menettänyt

Alkaa olla vaarallista, että kaikki bakteerit nähdään uhkana ja pahana. Jotkut pelkäävät jo niin paljon, että mielenterveys menee. Tekisikö joku listan, mitä bakteereja keho ja elimistö sisältää, ja mitä ihmisestä itsestään täytyy löytyä, jotta terveenä kestää. Kodin ja peruselämän pöpöt kuuluu sietää, jotta sietäisi vähän vieraampiakin.

Puolustusvoima

Miksi Essote ei tiedota avoimesti henkilöstölle palkkaharmonisoinnin tilanteesta? Kyse on siis sieltä asti kun Essote aloitti toiminnan vuosia sitten. Onko siinä jotain salaamista? Eikö työntekijöiden palkkasaatavat ole tärkeä asia?

Kysyn vaan

Kaihulla eilen kovaäänisillä mopoilla keulineille ja skootteri pojille: mihin oli niin kiire?

Kävelysillalla väistäneet

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka