Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Ei asuntojen kuumuus ole vuokraajien syytä"

Kuumat kämpät, juorut sekä onnellisuus ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Nimimerkille "terveystarkastaja liikkeelle" (LS 3.7.): ei asuntojen kuumuus ole vuokraajien syytä. Riippuu mm. asunnon sijainnista ja rakenteista miten kuumaksi helteillä sisäilma nousee. Asukas tai hänen läheisensä voivat viilentää asuntoa esim. tuulettimilla.

Asukas

Onkohan tuo ihan aito savolaisilmiö että syytetään vuokralaisena asunnon omistajaa siitä että 30 asteen helteessä kämpässäkin on lämmää ja korvauksia kysellään. Kohta ainaki se vaiva hellittää mutta eiköhän sitä jottain keksitä.

Oikeuteni on valittaa?

Juorut kertoo osin totuuden. Älkää pelätkö uhkailijoita ja vähättelijöitä!

Kiitos ja totuus!

Tutkimustilastot voidaan laatia ja kohdentaa siten, että saadaan toivottu tulos esim. Suomi, jossa on kaikenlaista pahoinvointia, työttömyyttä, sairautta, syrjäytymistä, yksinäisyyttä, kiusaamista joka lähtöön, paljon mielenterveyden ongelmia ja kriisipuhelimet tukkeessa; niin juuri tämä maa on sitten maailman onnellisin?

Sorretujen pedagogi

Ei heinänkorjuu yhestä pv kiinni ole, aikaa käydä näyttelys jos tarvis. Koneet kyllä vuosia kestää ei joka vuos uusia tarvii, vaan saadut rahat johonkin.

Näin on