Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Isokäsi Toripulun pomppulinnalle!"

Vanhusten viilentäminen, Naisvuoren lippu ja pyöräilijöiden havaitseminen ovat muiden aiheiden muassa tänään tekstaripalstan kirjoittajien käsittelyssä.

Eikö mitenkään voi Naisvuoren lipputankoon saada Suomen lippua liputuspäivinä sen vihreän kankaan tilalle? Joku tolkku!

Ärsyyntynyt

Suomi ja Ruotsi uskovat Natoon. Todellisuudessa me olemme yhdessä Ruotsin kanssa se oikea pelote ja turva.

67v

Älkää hyvät Marja yrittäjät ottako Ukrainalaisilta vuokria, kun he tulevat tekemään kovaa työtä teille sodan jaloista muutenkin pienellä palkalla, kaupassa mansikka on tosi kallista niin jää siinä katetta.

Ostaja

Kiitos Kotikaarelle Laurinpuiston asumisyksikön kerho/kokoontumistiloihin asentamasta ilmalämpöpumpusta! Helteillä iäkkäät asukkaat saavat tarvittaessa tervetulleen viilennyksen. Essoten piristyspartiot ym. kerhotoiminta voisi käyttää tätä asukkaiden hyväksi. Joillekin vanhuksille tämä voi olla elintärkeää!

Asukas

Kiusaajien mielestä kaikkien pitäisi olla samanlaisia kuin he taidoiltaan, voimiltaan, ulkonäöltä jne. Ellei ole joutuu kiusatuksi. Typeryyden huippu.

Havainto

Olisihan se Farmari-näyttely ollut mukava vaihtelu tähän työhelvetiin mutta niin oli pakko kerätä elukoille talven eväät varastoon. Kuka tietämätön lie ajankohdan päätänyt kun kesäkuulle laittoi rehun/heinän korjuu aikaan? No rahaa säästyi kun ei päästy.

Kaupunkilaisten juhlatko

Miksi Essote ei tiedota avoimesti henkilöstölle palkkaharmonisoinnin tilanteesta? Kyse on siis sieltä asti kun Essote aloitti toiminnan vuosia sitten. Onko siinä jotain salaamista? Eikö työntekijöiden palkka saatavat ole tärkeä asia?

MOT?

Olet paras ulkona ja sisällä!

Jari Leppä jätti "hukkuvan laivan", koska varmastikin aavisti että maatalouden annetaan mennä yhä vain syvemmällä suohon. Ei ole kivaa vastailla kysymyksiin ja luvata puuta heinää. Suomi juuri antoi periksi (kuten arvata saattaa) eu:lle eläinpalkkiokiistassa, ja se on kylmää vettä ahdingossa olevien jussien niskaan.

Tulkoon nälkä sitten

Mikä olisi sellainen asia/keino jolla saisi polkupyöräilijät ilmoittamaan tulostaan kevyen liikenteen väylällä jalankulkijan/koirantaluttajan takaa? Jos kello ei toimi tai sitä ei ole, niin suu kyllä kaikilta löytyy, ja luulisi kaikkien sitä osaavan käyttää.

Aina sydän syrjällään

Kiitos Jaana Strandman, että nostat esille (LS 3.7.) hyvinvointialueen talouden vakavia riskejä. Valtioko kuittaa aivan kaiken lisävelalla? En usko.

Huolestunut

Hirvensalmen Tervaleppäjuhlat kärsi yleisöpulasta! Näin olisi varmaan ollut vaikka tapahtuma olisi ollut toisessa ajan kohdassa - tiivistämisen tarvetta ja uudistamista kaivataan. Kiitos kuitenkin kotiseutujuhlan paikallisille esiintyjille! Yhteisvoimin tapahtumaa uudistamaan, ei kaikkea perinteistä tarvitse poistaa! Ja kunnalta kunnon tuki tapahtumaan , kesä asukkaat kun tykkäis!

Oikeasti Hirvensalmen puolesta

Hirvensalmella lähes kaikki kalastaa ja kalan jalostus on huipussaan, vaan ei Hirvensalmella ole kalamarkkinoita. Kunnan elinkeinotoimi Haloo! Pitäisi jo tapahtua, kun kädestä pitäen neuvotaan – ei paljon vaatisi, Puulavesi järvisuomen helmi! Ei kaunis luonto ja puhtaat kalavedet tuota mitään, jos ei niitä osata markkinoida ja hyödyntää, kaunista luontoa Suomessa riittää, ilmaisia lounaita ei ole.

Idea

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus ohjaa lämpöalennuksiin. Vanhainkodit, sairaalat ja kerrostalot pankaa ilmastointi ja jäähdytys ajoissa listalle. Riittää kun koirat kuolee ihmisen välinpitämättömyydestä. Kuumuus ei kettuile, se pahenee!

Näin on

Savolaisuus, juoppous, ylensyönti, liika urheilu, vanhuus saituus vai sairaus. Syitä saat löytää mutta kuumuus rakennuksissa on jo nyt vaarallisen korkea ja vie sairaalaan. Suomi on tekniikan kärjessä mutta talojen hallituksissa istuvat investoijat ja pykälät! Uhka vai mahdollisuus tuo LVI-investointi!

Kysyn vaan

Hurissalon kesäteatteri ei ole lapsille sopiva. Tämä kannattaisi mainita mainoksissa. Esitys on yllättävän rivo ja uhmakas, ei parasta antia.

Katsoja

Satamaan on ilmestynyt Toivo-vainaan tilalle uusi terassi, mutta missään ei näy mittään eikä kettään? Tyhjä taulu terassin edessä, jossa ei ole aukioloaikoja eikä muutakaan tietoa terassin toiminnasta...

Mitä tapahtuu?

Isokäsi Toripulun pomppulinnalle!

Kiitollinen

Säännölliset velvoittavat samansisältöiset terveystarkastukset ja -kyselyt kaikille kansalaisille, ja ohjaus tarvittaessa eteenpäin elintapaohjaukseen, kehomittaukseen, verikokeisiin lääkärin puheille, tutkimuksiin tai hoitoon. Tasa-arvoisesti ihan vain terveyskeskuksessa.

Lääkärit sinne mars

Ihana vuokranantaja kysyi kuinka vanhuksemme pärjää 31 lämmöissä. Antoi valita: vuokranalennus vai kunnon jäähdytin. Asiansa osaavia sijoittajia on olemassa. Kiitos ja ihanaa kesää kaikille vuokralaisille!

Omainen

Viritys ohje. Lunasta autosi katolle taksitunnus, saat pitää turvavälin mahdollismman pienenä. Maalaa oviin go merkki saat ohittaa myos suluviivan kohdalla, moni on ominut ajotavan ilman edellä mainittuja toimenpiteitä.

Jussh

Kiitos Antti, että korjasit silmälasini. Olet paras ulkona ja sisällä! Toivottavasti nähdään joka päivä loppuun asti.

Machina