Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Onnea oli ennen uudet perunat, voi ja särjensuolavesi sipulilla terästettynä"

Ruuan hinta, seurakuntaliitos ja ympäristön siisteys ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Lidl vetoaa mainoksissaan HS 14.4 tilastoon halvimmasta ruokakassista. Siinä Lidl ruokakassi maksaa 48,93 e ja toiseksi halvin 50,27 e Prisma. Näiden suurin ero on ketsupissa 2,48. Lidlissä kilo ketsuppia maksaa 0,49 kun taas Prismassa 2,95. En kyllä ostaisikaan 0,49:n kilohintaista ketsuppia jos sitä löytyisi Lidlistä, mitähän sisältää!!!

Niuho

Onnea oli ennen uudet perunat, voi ja särjensuolavesi sipulilla terästettynä. Nykyään onnea on uudet perunat, kermakastike, voi ja sillifileet/paistetut ahvenfileet. Eli siis: onni on yksinkertaisissa asioissa. Nautitaan siitä!

Salaviisas

Suuret kiitokset kaupungin puhtaanapitäjille, on todella ollut nautinnollista liikkua siistissä ympäristössä. Hyvää lomaa teille.

Luonnossa liikkuja

Mutta kuka käynnisti Puumalan seurakunnan liitoksen Mikkeliin? Piispa Seppo Häkkinen. Voisitko piispa perustella päätöstäsi etkä vain jatkaa hiljaiseloasi. Miksi puuttua toisten asioihin? Puumalan kuntakin selvisi niin miksi et antanut mahdollisuutta myös seurakunnalle?

Puumalan puolesta surullinen

Mikkelissä on sataman kunnostukseen kiire. Ainut vitriiniravinteli valitettavan epäsiisti.

Kävijä

Samaa mieltä katkera niskaliman kanssa. Mikkelissä ei laiteta töihin eikä velvoiteta edes hakemaan töitä, voi kieltäytyä ja korvaukset jatkuu. Veronkiertäjät saavat nauttia rauhassa "työttömänä" olosta "tilit" taskuun, Kela korvaukset tilille ja kelaa ei kiinnosta onko oikeasti työtön vai tekeekö töitä itsenäisenä, rahat taskuun yrittäjänä.

Miksi näin

Voi kun tulis äkkiä talvi ja paukkupakkaset. Ärrimurrit kömpisivät pesiinsä pattereita säätämään.

Pakkasukko tulee

Sisarukset kelpaavat lastenhoitoon mutta sitten kun olisi oma vuoro vastavuoroisesti tarjota hoitoapua niin ei ehdi, vaan oman navan ympärillä pyörii koko elämä. Pitäkää huolta parisuhteesta!

Huomio