Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Voin vakuuttaa, ettei lupiini lähde rahalla"

Pääministerin asu, työpajatoiminta ja lupiinin hävitys ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheina.

Erikoinen on pukeutumistyyli pääministerillämme. Risaiset, revityt lyhyet shortsit niin festareilla kuin urheilukatsomossakin, jossa lisäksi mukana viinilasi. Kuuluuko uskottavaan, aikuisen pääministerin rooliin?

En tykkää

PTY:n Luoto LS 12.7., ruokaketjuun tulossa 2 mrd. euroa lisää. Siitä kuuluu vähintään puolet maataloudelle. Muuten puheet huoltovarmuudesta ovat vailla pohjaa.

Vesa Kallio

Jukka Pöyrylle: Pieniä maa-alueita omistavana kokemusasiantuntijana voin vakuuttaa, ettei lupiini lähde rahalla. Olen kehittänyt omien ynnä lähialueiden lupiinin torjuntaan menetelmän nimeltä "säästävä leikkuu". Viiden vuoden aikana torjuessani lupiinia myös kunnan keskustassa olevan peltoalueen pientareilta suojellakseni alueen ahomansikka esiintymää, olen niittänyt lupiinin alas kolme kertaa vuodessa ennen kukintaa. Aina näyttäessä siltä, että kaunis luonto voittaa, kunta tuo paikalle traktorin, joka murskaa ahomansikat, huopa ohdakkeet, mataran, hiirenvirnan, päivänkakkarat, harakankellot ym. ym. ja lupiinin voittokulku sen kuin jatkuu...

Kaisu Purhonen

Älkää hyvät ihmiset jotka Työpaja asioista päätätte antako mennä läpi esityksen, kuten et kaikkein haavoittuvas asemas olevien suorastaa syrjintää, jotenkin tuntuu et sanat ja teot ei täsmää asioissa, Palkkatuki työllistäminen jatkukoon, vaiko Luukulle kaikki.

Nyt Satu asialle ja kumppanit

Uutta eloa Tervaleppäkuntaan

Toivotaan Hirvensalmen urheilijoiden toiminnalle siunausta ja voimia toimijoille! Aktiivista ja hienoa toimintaa uutta eloa Tervaleppäkuntaan – kiitos!

Totuuskomissio

Porrassalmenkadulla torilta Olkkolankadun risteykseen on jalkakäytävä ei pyörätie. Onko kaikki ajelijat alle 12-vuotiaita vai säännöt hukassa?

Liikkuja

Keilahallin Konkurssipesä? Miten Saan Keilatavarat Kaapista Pois!

Epätietoinen

Sattuuhan sitä automatkalla. Rengasrikko. Mikkelin Otavassa saimme maanantai-iltana 11.7. taitavaa ja ystävällistä apua. Renkaan vaihtajille lämpimät kiitokset!

Skodalla matkanneet

Lämmin kiitos TV-huolto M. Salonen loistavasta asiakaspalvelusta ti 12.7.!

Anopin tv kunnossa

Nimimerkki Mitä ihmettä: Maaherrankatua kaventava "shikaani" on erittäin tarpeellinen hidastamaan ja turvaamaan. Olen asunut tienoilla yli 20 v. Liikenteen meteli, vauhti ja määrä, erilaiset liikennevälineet on lisääntyneet todella paljon. Alue kohta asuinkelvoton.

Poismuuttaja

Visulahti-Parkilan paikallistielle yksityisteille on tullut väistämisvelvollisuus liikennemerkkejä, onhan meillä kaksi taloutta. Tielle ollaan ajettu jo 50 v. eikä olla ikinä törmätty ensimmäisenä tielle vaikka ollaankin oikealta tuleva. Olisko merkillä ollut muualle käyttöä.

Asukas

Kaikkihan sen tietävät. Nimittäin Otto Mannisen tien, Kangasniemen kirkonkylän keskusväylän, ilman nimiviittojakin tien alussa ja ydinkeskustassa olevissa risteyksissä. Ja onko sen niin väliä, vaikka sen jälkeen viittoihin on nimi väärin kirjoitettu? Onko se Otto tuollaiset edes ansainnut? Ei ainakaan paluumuuttajan kolmivuotinen jauhanta asiasta ole ketään saanut toimimaan. Kulttuurikunta viimeisen päälle!

Turhautunut