Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Koirat menee siis lasten edelle"

Koirat, lapset ja pääministerin pukeutuminen ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheena.

Kansanedustajaksi kelpaa rikoksesta epäilty ja tuomittu, eduskunnassa saa valehdella. Mutta yksi asia on jyrkästi kielletty: eduskunnassa ei saa sanoa että joku valehtelee.

Ääni oikealle

Koirat ovat tervetulleita kahviloihin ja nyt jo kauppakeskukseen. Lapsen koira-allergian takia meillä jää samoihin paikkoihin menemättä tai joudumme lähtemään kesken pois vaikeiden oireiden takia. Kahvilanpitäjä palvelee kuulemma myös eläimiä. Koirat menee siis lasten edelle, sairasta.

Lapset ensin

Puumalan seurakunnan metsät oli 10 vuotta sitten menossa muutamien huithapelien mukana Savonlinnaan, ei nämä samat naamat silloin harmitelleet.

Kirkkoa kunnioittava

Hyvä Pääkirjoitus "Kesäloma kuuluu pääministerillekin" Länsi-Savossa torstaina! Tosin nimimerkki "En tykkää" varmaan olisi halunnut Marinilla olevan Ruisrokissakin tukka nutturalla, ja kukkamekkokin olisi varmaan ollut liian värikäs.

Tuulikki Kaasinen

Hei sinä pääministerin pukeutumista ja viinilasia paheksuva. Oletko ulkokultainen tynnyrissä eläjä vai ainoastaan teennäinen ulkonaisen tuijottaja? Tiedätkö että suurimmat oikeat synnit pidetään piilossa, kuten viha, kateus, katkeruus...

Poliitikkokin on ihminen