Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Mikkelissä näyttää riittävän energia-asiantuntijoita suuntaan jos toiseenkin"

Energia-asiat, rypsiöljy ja itäraja ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheena.

SSS-taustaisten energiayhtiölobbareiden toiminta ei ole kaupunkilaisten edun mukaista. Päätöksenteko siirtyy muille kuin kaupunkimme päätöksentekijät ovat. Ketkä tästä hyötyvätkään?

TUPIS

Kunnas, Lokka ja Kervinen vaarannatte Mlin pääsyn kriisikunnaksi syyllistymällä omavaltaiseen ajatteluun ajankohtana jolloin se on kielletty. Lisäksi syyllistyitte tuomaan ajatuksianne esille sen sijaan että olisitte hillinneet itseänne 1.8. saakka, jolloin ajattelukin on taas sallittu.

Kesäteatteria tämäkin

Mikkelissä näyttää riittävän energia-asiantuntijoita suuntaan jos toiseenkin. Itse en ole asiantuntija, mutta minua hiukan riipoo se, etten taida olla oikea mikkeliläinenkään. Satu Taavitsaisen mukaan 80 % kaupunkilaisista asuu ns. cityssa ja energiapäätöksillä turvataan mikkeliläisten eli siis 80-prosenttisten ostovoimaa. Meidän 20-prosenttisten SSS-rupusakin asiat eivät tunnu kiinnostavan. En taida kuuluakaan mikkeliläisiin?

Rupusakkia

Ruoka-ammattilaiset käyttävät ulkomaista oliiviöljyä, vaikka suomalainen, kotimainen, on todettu paremmaksi? Hienosteluako?

Rypsi-Ulla

En ymmärrä Itärajan avaamista!? Vastuutonta hakea sieltä polttoainetta yms! Ja pysyköön nekin siellä vain omalla puolellaan! Missä on valtioiden vastuu?

Itäraja kiinni

Ihmettelen, että laitoksissa tarjotaan vanhuksille ravintoköyhää ruokaa. Joutuvat ostamaan ravintolisää selvitäkseen hengissä. Eikö sen vähäisen ravintomäärän mitä he syövät tulisi olla niin ravitsevaa, että sillä pärjää? Ei kahvikiisseli taida paljoa nälkää siirtää.

Saahan ihmetellä

Mitä tehdä, kun vieras lapsi käyttäytyy toistuvasti leikisti uhkailevasti, ampuu ja puukottaa, eikä lopeta, vaikka pyydän. Ei ole silmissäni mukavaa katseltavaa lapselta, vaan surullista. Mistä mallinsa saa. Olen huolissani.

Huolestunut

Muistaako kukaan Ruokapaikkaa Maksin Puhvetti? Joka päivä vaihtuvat makoisat ateriat. Kyllä tänäpäivänäkin on tarjontaa, mutta kaikki hyvin samanlaista ei oikeasti erotu, mauttomiakin. Puhvettia ikävöiden.

Tuulikki