Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kehitelkää tietullit vapaa-ajan matkustajille kompensoimaan liikkuminen"

Sähkön säännöstely, tietullit ja kaupunginjohtajaehdokkaat ovat tällä kertaa teksturipalstan aiheena.

Uutiset kertoo sähkön säännöstelyn haitoista. Mutta voi siitä tulla jotain hyvääkin kuten 1970-luvulla. Silloin nähtiin tilastollinen nousu lasten syntymissä.

sk

Pakkasukko, patterinkääntö, piste? Ei. Vaan he jotka vastaavat asuntojen kunnosta, ilmanvaihdosta, kuumuudesta, kylmyydestä perittävän rahan vastineeksi. Uhka terveydelle, etenkin sairaille. Mitätöinti käy kalliiksi.

Varautuminen

Nyt kun Fortumin vastuuhenkilöt syyttävät Venäjää nykyisestä tilastaan ennakointi on unohtunut näiltä uunoilta.

1914

Kehitelkää tietullit vapaa-ajan matkustajille kompensoimaan liikkuminen. Maailmanmeno alkaa näyttää, mikä on tärkeää, mikä ei.

Lähionni

Itärajan avautuminen tavanomaistaa kanssakäymisen rajan molemmin puolin. Samalla se etäännyttää siitä, että ukrainalaisia tapetaan tätäkin kirjoitettaessa. Kenen etua palvelevat normaalit suhteet?

Salaviisas

Nimimerkille En tykkää. Jos pakottava tarve paheksua julkisten viranhoitajien ulkonäköä, voisitko päivitellä ennemmin tekoja. Esim. kansanedustajaa nytkin syytetään seks. rikoksista. Se miltä näyttää on aivan yhdentekevää.

Teot vs. Puheet

Jokainen kaupunginjohtaja ehdokas tekee lyhyehkön esittelyvideon itsestään joista kaupunkilaiset voivat äänestää suosikkiaan... Tästä osviittaa kaupungin hallituksen päätöksen tekoon ja kuntalaisten ääni tulee kuulluksi.

Yhdessä yhteen hiileen!

Kaikkihan sen tietävät. Nimittäin Otto Mannisen tien, Kangasniemen kirkonkylän keskusväylän, ilman nimiviittojakin tien alussa ja ydinkeskustassa olevissa risteyksissä. Ja onko sen niin väliä, vaikka sen jälkeen viittoihin on nimi väärin kirjoitettu? Onko se Otto tuollaiset edes ansainnut? Ei ainakaan paluumuuttajan kolmivuotinen jauhanta asiasta ole ketään saanut toimimaan. Kulttuurikunta viimeisen päälle!

Turhautunut