Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Kiitos että kävitte taas laittamassa soraa ruokalusikalla muutamiin kuoppiin"

Sorateiden kuopat, maanviljelys ja vapaa-ajan matkustus ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheena.

Sydämelliset kiitokset ja ISOT halaukset Mikkelin Hammashoitolan lääkäri Unai Goitialle ja hoitaja Kata Korteelle. Olen saanut kivutonta, ammattitaitoista ja erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua käydessäni poistattamassa viisauden hampaitani 3.5. ja 19.7.22. Olette mahtava työpari!

Marja Ukkonen

Miksi jussiemme haukkujat eivät itse osta tilaa ja ala "rikastua", jos tämä maataloutemme kerran on sellainen kultakaivos? Tiloja vapautuu nyt ennätystahtiin ja siitä vaan kylpemään rahassa. Mikä mättää? Töihin ja sassiin.

Ryysyistä rikkauksiin

Nyt rakas hallitus. Jos vähääkään arvostatte kotimaista maailman puhtainta ruokaa, tehkää todellinen ilmastoteko. Nostakaa jussien tukea jolloin lähiruoka suuressa mittakaavassa olisi mahdollista. (Turha toive tämän hallituksen aikana). Kiitos.

Jussien tukija

Oli hieno st Michel viikonloppu! Keli suosi, yleisöä oli mukavasti, ruoka oli hyvää, hevoset nopeita ja ohjastajat taitavia - Kyllä oli mukavaa! Kiitos kaikille!

Satu Taavitsainen

Ettäkö kun maailma antaa aseita ukrainalle niin he myyvät ne arabiaan että jossain mättää ja pahasti eli kuunnellaan korvat hörössä me suomalaiset

Sirpa

Kyllä minäkin Tuulikin tavoin muistan Maksin Puhvetin: todella hyvät ruoat ja palvelu pelasi. Ulkomaalaiset kaverini ja vanha isänikin tykkäsivät em. paikasta.

Nam nam

Kiitos että kävitte taas laittamassa soraa ruokalusikalla muutamiin kuoppiin kaksin miehisin voimin Taavelintiellä. Helpottaa ajamista kun niitä on jäljellä enää isommat montut ja satakunta pienempää. Kun päättäjillä on pää pilvessä ja jalat ilmassa niin eihän sitä rahaa kaikkeen riitä. Pääasia kun tuuleen haistelijoille riittää.

Nähdään taas pian

Jos kykenette tänne kuumuudesta asunnossa narina viestejä laittelemaan niin olisikohan paras ottaa siihen vuokranantajaan yhteyttä suoraan. Ei tänne naputtelu hikeen auta päinvastoin. Omaisetkin voisivat osaltaan auttaa?

Oma apu paras apu

Sinulle nimim. Lähionni tiedoksesi, että me vapaa-ajan matkaajat tuomme tänne Mikkeliin Saimaan rannalle paljon kaivattua rahaa ja hyvinvointia. Käytämme varojamme niin ruoka- kuin rautakauppoihin Mikkelissä. Ja meidät löytää usein myös kesäteatterista tai konserteista. Käytkö sinäkin niissä? Mökkimme lämpiää maalämmöllä ja ajamme hybridillä. Ehkä tietullit kuuluvat maailman suurkaupunkeihin eikä Suomeen, vai mitä?

Aina oikeassa

Arkipäivässä eläminen on vaikeaa, kun yhä enemmän siirrytään digipalveluihin. Ei läheskään kaikilla ole siihen mahdollisuutta.

Varaton vanhus

Nimimerkki "En tykkää" voisi seurata, miten muiden maiden huippupoliitikot ja kuninkaalliset irrottelevat vaatetuksillaan vapaa-aikanaan. Ei rockfestareille tai rantalomalle mennä jakkupuku päällä.

Asu on vapaa

Pukeutuminen on teko, oma valinta. Sillä osoitetaan kunnioitusta ja arvostusta muita läsnäolevia tai tilaisuutta kohtaan. Se on myös säädeltyä monilla viranhaltioilla. Esim. ministerivala edellyttää tehtävän arvon mukaista esiintymistä.

On väliä