Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | "Mitä jos ajettaisiin Luomuravit"

Ravit, Mikkelin energiaratkaisut ja mursu ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheena.

Mitä jos ajettaisiin Luomuravit, hevosilla pelkästään perus suitset, valjaat ja kärrit. Nähtäisiin mikä oikeasti on juoksija ja kuka ohjastaja. Nyky ravureilla on pää niin täynnä tavaraa ja suu niin täynnä että säälittää.

Vieteri

Mikkelistä löytyy joukko henkilöitä, jotka julkisesti esittävät sellaisia energia ratkaisuja, jotka toteutuessaan johtaisivat sähkön hinnan nousuun kaupungin asukkaille. Ihan uskomatonta kaupunkilaisten edunvalvontaa!

Asukas

Venäjä on ollut ja on jatkuva uhka Suomelle. Stalin aikoi talvisodan aloitettuaan, marssia 3 viikossa Helsinkiin. Nyt Putin ja Medvedev valehtelevat ja kääntävät kaikki asiat päälaelleen. NATO on puolustusliitto, eikä uhka, toisin kuin itänaapuri.

Rintamamiehen leski

Miksi yliopistomaailma on sangen politisoitunutta, erityisesti vasemmalle puolelle olevaa? Eikö tieteen tekeminen ilman politiikkaa, ole se tärkein asia? Näin ei vaan ole.

Miksi näin?

Sirpa, opettele käyttämään välimerkkejä. Lisäksi voisit keksiä jotain sanottavaa, jonka voisi ymmärtää. Minut sotketaan liian usein sinuun.

Toinen Sirpa

Kuunnelkaa radiosta Mikko Maasolan juttuja niin päivä on paljon hauskempi!

Tupu

Kuinkahan omaishoitaja pärjäisi jos ei kotihoitoa ja muita apuja olisi? Huono hoito olisi vielä huonompaa.

Kiitos ja ole hyvä

Kuka, mikä, on tämä ”jussi” josta niin paljon puhutaan? Kuulostaa kummalta tällaisen lypsykarjaa hoitavan emännän korvissa.

Joku Muu u

Aika karmeeta, mursu tuli pyytämään apua ja siitä tehtiin mediapersoona. Lopettaminen olisi ollut armeliasta kun ei osattu auttaa.

Karjanhoitaja

Ihminen tarvitsee merkityksellistä toimintaa. Kaikki töihin sopivalla työmäärällä, töihin, jossa autamme toinen toisiamme. Laadusta saa kiitosta. Hutiloiden raha ja luonnonvarat hukkaan valuu. Tunnista hyvä työssä.

Sitä kohti

Uniper - Venäjän nokitus lännen pakotteisiin. Eikö olisi järkevää ottaa takkiin mitä tulee ja irtaantua Venäjä-yhteistyöstä. Kiristyksen uhka kun ei minnekään häviä - ainakaan nähtävillä olevassa tulevaisuudessa.

Salaviisas

Unohtuiko sinulta maksaa uusi helmikoristeinen musta uniikki huopahattu Kirjalan kirpputorilla pöydästä 66? Hoidathan hatun pöytään takaisin tai kassan kautta lunastat omaksesi. Hattu on helppo tunnistaa. Kiitos jo etukäteen.

Toimitaan reilusti myös kirpputoreilla!