Sano se | "Julkisen riitelyn seurauksena päätökset viipyvät, kustannukset kasvaa"

Koirat, pankkipalvelut ja Elon Musk ovat tällä kertaa tekstaripalstan aiheena.

Miksi yksi natomaa (Turkki) veljeilee Venäjän kanssa ja avustaa sitä saamaan Iranista aseapua. Hävettää liittyä moiseen pelleklubiin.

Niuho

Olen pahoillani hyvät naapurit, kun koirani on "haukkuherkkä". Vien lenkille jonnekin muualle päin.

Koirat haukkuu ja karavaani kulkee

Isot, isot Kiitokset konsertista Tuomiokirkossa 17.7. Riihonen, Turunen ja Helske ja järjestäjät! Oli kerrassaan mahtava!

Kosketti syvältä

Mikkelin tila on huolestuttava. Olin kuullut savolaisesta kieroudesta, mutta mikkeliläisten elämää hallitsee kateuden, itsekkyyden ja pahansuopuuden ylläpitämä jatkuva valittaminen. Julkisen riitelyn seurauksena päätökset viipyvät, kustannukset kasvaa. Yhteisymmärrys on saavutettu ainoastaan syyttömän kaupunginjohtajan erottamisessa. Vuosikymmen sitten olen Mikkeliin muuttanut. Suunnittelemme paluumuuttoa.

Kohti onnellisempaa Suomea

Aspivaara esitti näkemyksiä Raamatusta. Vanhan Testamentin ennustuksia Jeesuksesta on listattu esim. kirjassa Usko, tiede ja Raamattu: suku, paikka, aika, ihmeet, kansan hylkäys, viha ilma syytä, kavallus 30 hopearahasta, pilkka, raajalävistykset.. eli hyvin tarkka ennuste jo 100 eKr.

Raamatusta

Olen miettinyt mikä on miehiään tämä Elon Musk. On selvinnyt että hän kannattaa täydellistä sananvapautta joten hän vaikuttaa oikein hyvältä mieheltä. Vasurit vastustaa häntä juuri tämän sananvapauden ajamisen vuoksi.

Sananvapauden kannattaja

Kiitos sinulle joka pitkin kesää olet haukuttanut koiraasi Kaituentiellä, hyvin kaikuu kerrostalojen välissä.

Ei oikeesti

Muualta muuttaneet ovat huomanneet, kuinka sisälämpöinen Mikkeli on. Muutosta kaivataan, jos halutaan kehitystä.

67v

Onko OP:n Himanen pannut merkille sen häpeällisen jonon, joka aamuisin muodostuu ko. pankin oven taakse? Turistit katsovat ihmeissään tätä venäläistyylistä meininkiä. Mutta ei hiekkaa pankkisaleihin, iso pankkisali tyhjänä.

Hävettää pankin palveluhaluttomuus

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka